Pavlik kengyel szíjat idővel kell àllìtani, lazìtani? Akinek van tapasztalata megosztanà velem?
Sziasztok,
4 hónapos kisbabàm pavlik kengyelt kapott, most az 5. hèten járunk, remèljük jövő héten lekerül róla vagy legalàbb csak èjjel kell majd hordania.
Eddig egèsz jól viselte, de nagyon gyorsan nő ès hosszúlàbú kislàny. Màr nem derèkszögben àll benne a làba, mint amikor ràtettèk, hanem jobban fel vannak hùzva a làbai mivel màr kezdi "kinőni". Azóta többet is hàny, gondolom nyomja a pocakját. A napokban nagyon nyűgös, sokat sír és valószínű ez a gond, mert màr minden màst kizàrtunk, ès amint kibontjuk a hàmbòl elhallgat ès jò a kedve.Ellenőrzés csak a 2.héten volt, akkor azt mondták ennek így kell maradnia végig, nem kell meglazítani. Igaz, hogy jövő héten megyünk ellenőrzésre, de màr azt is nehéz ìgy kivàrni, hogy làtom mennyire szenved, főleg hogy tudom egyébkènt nagyon nagyon jó kisbaba, nyugodt, jókedèlyű.. :(
Akinek van ebben tapasztalata tudna nekem tanàcsot adni? Kellett volna rajta lazìtani? Arra is kìvàncsi vagyok aki volt ilyen helyzetben hogy viselte ezt az időszakot? Meddig kellett hordani? Előre is köszönöm, jól esne pár bíztató szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!