Ha egesz nap vedett helyen van a babam 5 hos teraszon nap nincs semmi csak csupa arnyek, akkor is kell ra naptejet tennem?
Figyelt kérdés
es ha igen milyen legyen a naptej?2010. jún. 10. 21:50
1/3 anonim válasza:
Magamra nem, de a babára kennék, Tunéziában árnyékban "napoznak"... szóval éri ott is az UV sugárzás, mi Babé mellett döntöttünk, jól kenhető
2/3 anonim válasza:
Igen, érdemes árnyékban is kenni. Múltkor volt egy műsor a bőrrákról, és a kicsikori leégés a legveszélyesebb.
Én tavaly nivea-t vettem, most dm-es sundance 30 faktoros baba naptejspray-t, eddig elégedett vagyok, abszolút nem fogja a kislányomat a Nap, pedig vagyunk Napon is (11-16-ig nem). Én mindig kenem ha kiviszem mindenhol, ahol nem takarja a ruha.
3/3 anonim válasza:
Igen, kenni kell. A spray verziók könnyen felvihetők a bőrre, de ha jól tudom alacsonyabb a faktorszámuk. Én mindkettőt használom. Oviban is mindig van egy tartalékban a szekrényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!