Vettem fagyasztott meggyet 6 hónapos babámnak. Megfőztem egy adagot, és átpaszíroztam, de túl sok lett! Lefagyaszthatom a maradékot?
NEM!!!
Nem hogy a babának - még magatoknak sem!
Ha már félig felolvadt, TILOS visszafagyasztani!
Első válaszoló,ha nem értelmezed a kérdést,minek válaszolsz??Nem a felengedettet fagyasztaná vissza,hanem a megfőzöttet!!!
Szerintem nyugodtan lefagyaszthatod,hiszen már hőkezelve volt.
Bocs, tényleg elnéztem.
...nos, ha közben megfőzted, talán lehet fagyasztani. Minél korábban az elkészítés után.
Így van. Semmiképpen nem fagyasztanám újra én sem. Gondolj bele annak a meggynek a sorsára: leszeded a fáról, akkor meggy és vitamindús. De azt megmosták, dobálták, zacskózták, lefagyasztották, hordozták (közben legalább egyszer felengedett), te kivetted egy jó pár hónap múlva a bolti fagyóból,míg hazavitted megint kicsit engedett, betetted a fagyóba, kivetted, megfőzted, passzíroztad,maradék... Na így odaadnád a babádnak? Mert én nem. Egyébként ami már egyszer le volt fagyasztva, azt nem ajánlatos újrafagyasztani!
Második válaszoló: fagyasztott anyatej...megfőzöd, sok lesz, újrafagyasztod? Csak ebből indulj ki. És ha az első válaszoló félre is értette, de az ő válasza igenis IGAZ!
Ne fagyaszd le a maradékot.
Kedves utolsó válaszoló!Nem anyatejről kérdezett,hanem meggyről,amit megfőzött.
Csomó kész kaját le lehet fagyasztani,a meggyet mért ne lehetne???És amit a boltban veszel,szerinted hogy készül?
2.voltam
´Vettem fagyasztott meggyet 6 hónapos babámnak. Megfőztem egy adagot, és átpaszíroztam, de túl sok lett! Lefagyaszthatom a maradékot?
FAGYASZTOTTAT VETT,amit már egyszer felengedett és fel is főzött, vagyis már felhasznált...innentől kezdve felesleges vitatkozni.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor inkább nem fagyasztom vissza a megfőzött,átpaszírozottat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!