Hogy vágjátok babátok körmét?
Figyelt kérdés
Mikor kis újszülött volt még könnyen ment, de most 3 hónaposan hiába alszik mindig elhúzza a kis kezét. :) Egyre nehezebb, de persze nagy nehezen sikerül. Tudtok valami praktikát?2010. jún. 10. 12:51
11/16 anonim válasza:
Én mindig ébren vágom neki, egyszer úgyis meg kell szoknia. Van hogy nagyon harcolunk általában a lábánál vannak a nagyobb harcok, a kezébe meg adok valamit, amit csak nagy ritkán kap meg. Egyik kezével matat a másikkat vágom, aztán csere. Már kezdi elfogadni, hogy ezt is muszáj.
12/16 anonim válasza:
én is vágtam már szoptatás közben, de mostmár olyankor is kalimpál...
kombinálom a fent leírtakat: szopi után, pelekázón, peluscsere után, tv bekapcsolva, egyik kézbe csörgő, így azzal legalább nem fogdozza az ollót. ha szerencsém van, leköti annyira a műsor, hogy le tudom vágni a kezén kb. 10-15 perc alatt. főleg, mert egyébként nem hagyom neki nézni a tv-t. a lábán eddig 1x kellett vágni, hát az volt vagy félóra! ja és 5 hónapos a babám.
13/16 anonim válasza:
Én vagyok a tv reklám bekapcsol anyuka. Mi soha nem nézünk tv-t, csak ha már a kislányomat bevittük lefeküdni, szóval amikor körömvágásnál bekapcsolom, akkor teljesen megigézve nézi, kb 1 percig. Ez a körömvágásos szertartásunk. 2 naponta 1-2 perc szerintem nem árt a szemének. :D
14/16 anonim válasza:
én Apát szoktam este odavezényelni, hogy terelje el a figyelmét. A lábán sokkal nehezebb levágni, mint a kezén
15/16 anonim válasza:
Nekem már 1 éves. Úgy vágom, hogy az 1.-nél mondom neki, add pda a kicsi kezed,, mint az okos nagylányok. majd minden egyes köröm levágása után megtapsolom és mondom neki, h jajj de okos baba vagy:D simán örül neki, és tök büszke:)
16/16 anonim válasza:
Eljátszom neki az"egy elment vadászni,ez meglőtte...stb.....mondókát és így hagyja magát,sőt élvezi is.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!