Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A légzésfigyelő a mániám. El...

A légzésfigyelő a mániám. El kellene már szakadnom tőle, ugye?

Figyelt kérdés

A gyermekem egészséges, 14 hónapos. Még mindig használom a légzésfigyelőt, holott nem volt koraszülött sem, meg semmi különös.

Egyik napról a másikra csomagolja el ugye?? Vagy fokozatosan "szoktassam le" magam róla?

2010. jún. 10. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi 8 hónapos korában döntöttünk úgy hogy nem kell már! Az érzékelőről is folyton lemászott! Először aggódtam, de most már minden ok... :)
2010. jún. 10. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:

9 hónapos a kisfiam de ha a kiságyban alszik én mindig bekapcsolom. És addig be is fogom amíg kiságyban fog aludni. Sajnos nekünk az első hónapban nagyon sokat beriasztott, így nem merem anélkül letenni. "Enni nem kér", jó ha ott van!

Szerintem ha kétségeid vannak affelől, h kivedd, akkor hagyd még benne, nyugodtabban fogsz te is aludni. Ha gyerekágyat vesztek neki oda úgysem fogjátok tudni betenni. Addig meg jó ha ott van.De ahogy érzed.

2010. jún. 10. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi kertes házban lakunk, és ugyan már 8 hónapos a kisfiam, de mindig bekapcsoljuk. Gyakran megyünk ki a kertbe, ki a ház elé, amikor ő már alszik, és mivel a bébiőrrel együtt van a légzésfigyelő, így bekapcsolom. Utána már nem megyek be hozzá csak azért, hogy kikapcsoljam. Amíg jó idő van, és kijárkálunk, biztosan használni fogjuk.
2010. jún. 10. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem már kikapcsolhatod! Bár készülj fel, hogy egy pár napig rossz lesz nélküle:)

Nekem 18 hós a babám. Ő koraszülött volt, ezért is használtuk, hogy tudjam minden ok vele. Most is ott van az ágyában, de már hónapok óta nincs bekapcsolva. Először napközben kapcold ki, majd egy pár nap után már éjszakára is nyugodtan kikapcsolhatod. Neked is könnyebb lesz leszokni róla:) Én azért hagytam benne, mert még soha nem volt beteg, és ha esetleg valami komolyabb megfázása lenne, és nehezen kapna levegőt, akkor még lehet, hogy bekapcsolnám. De nem biztos. A tudat,hogy ott van már elég:)

2010. jún. 10. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 14 hónapos és én is használom még. Együtt van a bébiőrrel és jómhallani, ha már felébredt vagy bármi gond van. Én lehet, hogy adig fogom használni, amíg a fiam nem tanul meg valamilyen szinten beszélni, és tud szólni ha valami baja van. Addig én nyugodtabb vagyok ha alatta van ez a bébiőrős légzésfigyelő. Tudom, hogy ez gáz, hogy így gondolom, de ha nyugodtabb vagyok tőle akkor miért ne. És tényleg enni se kér.
2010. jún. 10. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Még a gyártó is csak egy éves koráig ajánlja (szerintem azért, hogy úgy érezze a vásárló, milyen jó vételt csinált, de gonosz vagyok)

ÉN 6 hónapos korában megkérdeztem a dokit. Nem volt koraszülött, soha semmi gond nem volt, nem jelzett be, mondta akkor nyugodtan eltehetjük. Én örültem neki:)

2010. jún. 10. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:

A nagyobbik lányom koraszülött volt 29 hétre született, volt lélegeztetőgépen, bura alatt, oxigént kapott. Én is mániákusan néztem, hogy szuszog-e, légzésfigyelő be van-e kapcsolva. 1,5 éves kora óta már nem a kiságyban alszik, azóta leszoktam erről.

2,5 hónapos a pici lányom ő időre született, nála már nem nézem hogy szuszog-e, sőt van hogy a légzésfigyelőt is elfelejtem bekapcsolni.

Szerintem nyugodtan vedd ki az ágyából a légzésfigyelőt.

2010. jún. 10. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Babánk 17 hónapos, de még mindig használjuk. Nyugodtabban alszom, ha tudom, hogy be van kapcsolva.
2010. jún. 10. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!