Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Otthon maradtok ebben a...

Otthon maradtok ebben a hőségben a babátokkal?

Figyelt kérdés
Eddig az eső miatt nem mentünk, most meg ez a kánikula miatt nem nagyon tudunk menni sétálni. Vagy a Ti babátok jól tűri ezt az időt? Reggel még más program van, akkor nem igazán tudunk elmenni sétálni, utána meg már annyira meleg van. 4 hós
2010. jún. 10. 00:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Este hét után már tűrhető a hőmérséklet, mi akkor megyünk sétálni nyolcig. 2 hónapos fiam van. Napközben ha lehet, akkor sehova, mert én is megfőlök, hát még ő...
2010. jún. 10. 00:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mi 6 után fürdünk, mert fél 8 körül már elalszik a babám, tovább nem tud fent lenni.
2010. jún. 10. 00:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Az nem baj, a babakocsiban remekül lehet aludni. :-)
2010. jún. 10. 00:39
 4/8 anonim ***** válasza:

10:30-16:00-ig nagy melegben nem megyünk ki.

Volt rá régebben eset, hogy mivel nincs légkondi és a baba nagyon nyűgös volt, be mentünk a plázába baba kocsival és ott simán aludt. :)

2010. jún. 10. 00:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig reggel kéne menni, akkor még majdnem 11-ig elég tűrhető a hőmérséklet. Napernyővel biztosan kibírja a babád, és amit írtál hogy reggel program van talán nem olyan halaszthatatlan.
2010. jún. 10. 06:34
 6/8 anonim ***** válasza:
4,5 hónapos a kislányom, mi csak fél 6-6 után visszük ki, mert én is úgy gondolom, hogy csak szenvedne a melegtől. Miért nem viszed ki 5 után, fürdesd 7-kor és utána szundizhatna. Sokáig egyébként én is azt hittem, hogy a korai fürdetés a jó, de mi fél 9-kor fürdetünk, előtte mindig van egy rövidebb alvása, fél óra esetleg egy, mégis elalszik 9-kor.
2010. jún. 10. 06:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam tegnap volt 4 hónapos. Az első hetekben mi is korán fürödtünk. Mostanra kitolódott fél 9-9 körülre, és azt vettem észre, így jobb a babámnak. Mi este 7-kor indulunk sétálni, akkor már jó idő van. Napközben én sem mennék ki, sőt délben becsukok mindent, redőny le, mert délután süt be hozzánk a nap.

Szerintem próbáld meg kicsit kitolni a fürdetés időpontját, minden nap csak pár perccel később fürdeted. Pár nap alatt átáll majd a kicsi is, és sétálni is el tudtok menni késő délután sétálni.

2010. jún. 10. 08:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Ha nem fürdetjük meg a 6 körüli evés után, akkor ha bealszik, már nem ébred fel. Illetve, ha felébred eszik és alszik azonnal tovább. Így fürdés, altatás és kb. fél 8, legkésőbb 8-kor mindig alszik.

Azt nem akarom, hogy leviszem esete és elalszik séta közben és felébred, amikor felhozom kézben a lakásban, mivel emeleten lakunk. Majd csak enyhül. Plázán én is gondolkodtam, bár akkor sem vagyunk levegőn.

2010. jún. 10. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!