Otthon maradtok ebben a hőségben a babátokkal?
10:30-16:00-ig nagy melegben nem megyünk ki.
Volt rá régebben eset, hogy mivel nincs légkondi és a baba nagyon nyűgös volt, be mentünk a plázába baba kocsival és ott simán aludt. :)
Az én fiam tegnap volt 4 hónapos. Az első hetekben mi is korán fürödtünk. Mostanra kitolódott fél 9-9 körülre, és azt vettem észre, így jobb a babámnak. Mi este 7-kor indulunk sétálni, akkor már jó idő van. Napközben én sem mennék ki, sőt délben becsukok mindent, redőny le, mert délután süt be hozzánk a nap.
Szerintem próbáld meg kicsit kitolni a fürdetés időpontját, minden nap csak pár perccel később fürdeted. Pár nap alatt átáll majd a kicsi is, és sétálni is el tudtok menni késő délután sétálni.
Ha nem fürdetjük meg a 6 körüli evés után, akkor ha bealszik, már nem ébred fel. Illetve, ha felébred eszik és alszik azonnal tovább. Így fürdés, altatás és kb. fél 8, legkésőbb 8-kor mindig alszik.
Azt nem akarom, hogy leviszem esete és elalszik séta közben és felébred, amikor felhozom kézben a lakásban, mivel emeleten lakunk. Majd csak enyhül. Plázán én is gondolkodtam, bár akkor sem vagyunk levegőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!