2,5 hónapos a kisfiam. Humama HA1 LC-Pufat kap. Tegnap óta kihányja a tápszert, igaz csak kicsit hány. Evés után 1,5órával Igaz 170-et eszik, mert az az adag ami dobozra van irva nem elég neki. Mitől lehet, hogy bukik a kisfiam? Eddig ilyen nem volt.
Figyelt kérdés
Valamit rosszul csinálok talán? Eddig 4óránként evett. Most 3kor kellett volna enni, de nem keltettem fel, mert még mindig alszik. Vagy mégis keltsem fel a kismanót?2008. okt. 28. 16:06
1/5 anonim válasza:
Ne keltsd fel,had aludjon.Mindig hány vagy csak egyszer,meg valóban hány,vagy csak bukik.Lehet túleszi magát,kicsit mohóbb levegőt nyel,és ezért,nem eszik mostanában mohóbban?
Ha a hányás rendszeres,és sok,akkor orvos,és amennyire tudod folyadékpótlás,de ha csak 1x 1x bukik az nem gond.Gyakrabban büfiztesd,és jól csinálod,annyit adj amennyit kér,a doboz egy tájékoztató.Ha éhes ennie kell,különben neked sír.
2/5 anonim válasza:
Amit előttem írtak jó.A dobozon tényleg csak tájékoztatás van.Az én 10 hós fiam 3-4 óránként eszik és tápszerből még most is 120-180 ml között elég neki.
3/5 A kérdező kommentje:
Tegnap kezdett elhányni 1-szer büfizés után. Ma meg hazaértünk a sétából és leöltöztettem és akkor hányt, de annyit, hogy a parkettára is ment:( egy kevés. Igaz elég mohó a fiam, mert ha kajáról van szó akkor remeg a szája, hogy éhes. Folyadékpótlásról mindig gondoskodok. Evés után is megszoktam kinálni egy kis babavizzel.
2008. okt. 28. 16:19
4/5 anonim válasza:
Valószínübb hogy a gyors evés miatt bukik és nem hány. Ha betegségről lenne szó akkor egymás után többször hányna, levert lenne, nyügös. Az én fiam ritkán büfizett rendesen és még fél évesen is gyakran bukott mert annyira mohó volt.
5/5 anonim válasza:
2. vagyok,itt ugyan erről volt szó és 2-ként írtam ide is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!