Mászni tudó babák anyukái, ahol kő is van. Ilyen melegben miben mászik otthon a babátok a kövön (már ha mászhat ott)?
Figyelt kérdés
Már nagyon meleg van, így a babámon csak egy ujjatlan body és egy vékony naci (vagy ez se) van. na meg a pelus. A nappaliban szőnyeg van, de a konyha-előszobában kő. A lányom szeretne kijönni utánam, de félek hogy azért hideg a kő és felfázik-megfázik, főleg ha talál valami érdekeset amit megrághat, ahhoz lehasal.2010. jún. 9. 21:50
1/7 anonim válasza:
Nálunk kő van, és teper is utánam a fiam, ezért a bodyn kívül rövidnadrág és zokni is van rajta.
2/7 anonim válasza:
Én nem merek rövidnadrágot adni rá, szerintem elég hideg a járólap, és a térde így is le van smirglizve. :-) Body és egy nagyon vékony hosszúnadrág. Alváshoz a gatyát levesszük.
3/7 anonim válasza:
Nálunk is metlaki van és kijön utánam de csak egy bodyban van!
4/7 anonim válasza:
Ujjatlan body volt a kisfiamon. Annyira nem hideg a járólap, legalább kicsit hűti ebben a melegben.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon vékony naci van rajta, amolyan halásznadrág, de a térdét pont fedi, bár így is le van horzsolódva.
2010. jún. 9. 22:00
6/7 anonim válasza:
Hát ez nálunk is nagy dilemma... :) Igazából én nem csak a hideg kő miatt,hanem főleg azért adok rá egy vékony kis nadrágot,mert térdét teljesen "felsértené" a kövön... Azért írom idézőjeleben mert nem is tudom pontosan megfogalmazni,de ahogy mászik,hozzátapad a térde a kőhöz és ahogy próbál sietni/mászni olyan rossz hallgatni is... :)
7/7 anonim válasza:
Térdig érő vékony naci + rövid ujjú body. Aztán ha csak a parkettán vagyunk, a nacit leveszem róla. Szegénykém szerintem nem is érti nagyon, hogy mi a fenének öltöztetem egész nap le-föl-le-föl... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!