Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 napja nem kakilt 11 napos...

2 napja nem kakilt 11 napos babánk?

Figyelt kérdés

Látom,hogy erőlködik, néha bele vorosodik a feje. Kevesebbet alszik igy es 10milivel kevesebbet eszik,(ha ez szamit)

Tápszer+ anyatejes!

Mecsek babyt próbálgatom 3 napja elso nap volt is széklete egyszerre 3 pelust tele nyomott. de azóta semmi és éjjel most 4 oran keresztul fent voltam vele. Nagyon sajnalom szegenyt.

Espumisan sem vált be. Nem akartam kúpokhoz, cseppekhez stbhez folyamodni de muszaj lesz.

Nektek melyik vált be? Ilyen picinek mi adható?

(Mai nap vedonom nem elerheto korhazban van delutanig es en mar nem szeretnék várni)

Hallottam valamilyen G-betűs kúpról,meg laevolas szirupról, meg tuti nem írom jól de valami infacol ról???

2018. márc. 13. 07:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

Ugyanilyen dugulásos típus volt a lányom is. A gyerekorvos mondta, hogy 5 nap széklethiány esetén hívjuk fel.

Ritka volt, hogy összejött az öt nap (a 2-3 rendszeres volt). Amikor igen, akkor Laevolac-ot kapott (tömény laktóz), az kirobbantott mindent.

Későbbi életkorra írom, hogy ha szorulásos típus a gyerek, akkor egy csésze étolajat érdemes megitatni vele (ne most!! még túl pici, inkább egy éves kora körül vagy után!), az is kirobbantja a besült cuccot.

Még későbbi - 3-4 éves kortól - életkorban pedig testsúlyra átszámítva Guttalaxot is lehet adni. A lányom 4 éves, most is néha eldugul, olyankor a Guttalax segít. De fontos, hogy ritkán kapjon, egyébként csak azzal fog működni az emésztése.

2018. márc. 13. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Az Espumisan és társai szimetikon hatóanyagot tartalmaznak. Létezik a piacon más, olcsóbb is ebből. Viszont ez csak a gázokat köti meg, a székletre nincs hatással.

Fontos, hogy ne itt kérj gyógyszerezési tanácsot, hanem mindenképpen orvossal beszélj. Ha más nincs, hívj fel bármilyen gyerekorvost, vagy akár ügyeletet. Arra hallgass, ne az itteni laikus válaszokra!

2018. márc. 13. 10:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ilyen szorulásos volt. Nekünk azt mondta a doki,hogy a 4. nap kakiltassam meg. Glicerines kúp nagyon jó, vagy. Laevolac szirup. Hiába anyatejes volt,rengeteget szenvedett a kakiért. Sajnáltam én is,és inkább segítettem,minthogy a bélcsavarodás miatt elhaljon a bele..
2018. márc. 13. 11:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy CSÉSZE - 2-3 dl - étolajat?! Te normális vagy?
2018. márc. 13. 11:45
 15/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :)

Kijott vedono mert mas gond is volt, ajanlotta a bio giai-t,kapott is dél fele belőle. Melle éjszakara espumisant ajánlotta meg napi 1x egy kis babavíz vagy mecsek baby/kamilla tea.:)

Délután 3-4korul rendesen tele rakta a pelust, ennyit sose lattam. Azóta olyan jól néz ki,kivaj símulva és édesen alszik, nem nyűglődik végre :) vele egyutt mi is megkonnyebultunk!!!

Remelem mostmar tud majd kakilni, tovabb kell adnom neki még a bio giai-t pár napig aztán,ha helyreáll el lehet hagyni.:)

2018. márc. 13. 18:01
 16/17 A kérdező kommentje:
8# koszonom:)
2018. márc. 13. 18:02
 17/17 anonim ***** válasza:
De jó! Örülök :)
2018. márc. 13. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!