Ma leesett az ágyról a 6 hónapos kisfiam! Lehet valami
baja? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódom egy percre nem figyeltem oda és csak a koppanást hallottam!Szőnyegre esett hanyatt egy 2 3 percig sírt szegénykém!Úgy látom nincs baja,de mégis nagyon aggódom és nagyon furdal a lelkiismeret,hogy lehetek ilyen felelőtlen!Kérem aki tud segítsen mit csináljak!Köszönöm előre is!!
2008. okt. 28. 15:11
1/7 anonim válasza:
Épp ma olvastam itt vissza hogy többekkel előfordul.Nem lehet egyszerre száz kezünk.
Ha most nem sír,jókedvű,nem aluszékony,biztos nincs baj,de egyféleképp tudod magad megnyugtatni,ha megmutatod az orvosodnak.
De sztem nem lehet baj,nyugodj meg,és meglátod hogy mi lesz a helyes döntés.
2008. okt. 28. 15:14
2/7 anonim válasza:
Szia. Ha nem észlelsz rajta semmi szokatlant, akkor megúszta egy koppanással. Nem te vagy az első akinek véletlenül legurult a babája az ágyról. Fog ő még nagyobbat is esni. De ha nagyon aggódsz, vagy szokatlant észlelsz vidd el orvoshoz.
Üdv, 3 hónapos kislány anyukája
2008. okt. 28. 15:14
3/7 anonim válasza:
Tényleg ne ess kétségbe, sztem minden második babónál előfordul, és kutya bajuk. Nagyon stramm kismanók! Miután megvígasztaltad, figyeld: ha nem hány, nem sír fel riadtan, nem aluszékonyabb a szokásosnál, nincs komoly baj, de ha szokatlant észlelsz, szólj orvosnak!
2008. okt. 28. 15:18
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Eddig ugyanúgy viselkedik mint szokatt,de a biztonság kedvéért lehet,hogy megmutatom az orvosunknak!
2008. okt. 28. 15:29
5/7 anonim válasza:
Szia! Az én lányom is leesett az ágyról sajnos nem volt ott senki igy csak a bőgésre mentem be. Én azonnal elvittem az orvoshoz, ő megvizsgálta és beküldött a kórházba. Ott megröntgenezték és 3 napig benntfogtak, ugyanis eddig jöhetnek ki tünetek.
2008. okt. 28. 15:32
6/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bármi baja lenne. Az én kisfiam egy örökmozgó, többször is leesett az ágyról, és semmi baja! Azóta is ha elesik, mindíg a fejét üti be. Minden héten van 1-2 dudor rajta.
Nyugodj meg, nagyon kemény fából faragták ezeket a kismanókat!
Majd meglátod mikor a felállást, és a járást fogja gyakorolni, akkor is sokat fog esni, és beüti valamilyét.
A babáknak külön őrangyaluk van!
2 gyerekes anyuka
2008. okt. 28. 15:39
7/7 anonim válasza:
Ha nincs negatív változás a viselkedésében nincs gond,figyeld pár napig.Mi is jártunk már így(az orrán lett egy szép plezur és persze 2 nap múlva jött a fényképész,így meg van örökítve az első igazi esés nyoma) és sajnos el kell,hogy keserítselek:amikor jön a forgás+mászás+ülés+kapaszkodva állás .... még olyan sokszor fog elesni.Arra figyelj ne legyenek veszélyes tárgyak a közelében és majd meglátod lassan meg fog tanulni jól esni,mint egy kaszkadőr:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!