9hónaposan nem tud ülni és mászni a babám ez gond lehet?
Jaj kérdező, nézd meg ezt a képet és nyugodj meg.
Már kezdem sajnálni mai gyerekeket komolyan, olyan mint egy lóverseny lassan hogy ó az enyém már 6 hónaposan futott, jajj a tied meg neem?
Borzasztó, most ilyen társadalmi kényszereknek rakjátok ki a gyereketeket akkor mi lesz oviba/iskolába?
De persze enyém is volt ennyi idős, 10 hónaposan kezdett el mászni, na és? Érte ezért bármi hátrány? Nem.
Utolsó vagyok ,akkor most fogadd meg a magad érdekében, hogy ne hasonlítgasd a gyerekedet máséhoz, soha !
Neki se jó ,neked meg pláne, minden gyerkőc egyedi, egyedi ütemben fejlődik, ha túlmegy az ajánlott határon hogy el kell kezdenie (orvosi alapján, nem a szomszéd alapján), akkor kell szakemberhez fordulni addig nem ! Ne siettesd.
Nem akarok elkanyarodni a témától, de annyira bosszantó most is hogy 2 éves a fiam, és találkozunk kisgyerekes anyukákkal, rokonokkal, és akkor arról szól a találkozó hogy produkáltatják a gyerekeket mint a cirkuszi majmokat, ahelyett hogy szabadon játszanának, szegények meg tök zavarba vannak.
Megfogadtam ezt sose fogom, és nem akarom offolni a kérdésed csak tényleg tanácsot szerettem volna adni.
6-os vagyok
Miért kellene aggódni? Az elején jártunk gyógytornara,már a gyógytornasz is mondta H hamar el fog indulni. Én is 9 hónaposan indultam el anno. Ezért miért kell beszolnod?? A lányom kúszott,mászott,állt kapaszkodva. Semmit nem hagyott ki. És köszi egészséges.Most 11 hos, és sétálva megyünk az utcán. Orvos védőnő szerint sincs semmi baj ebbe!! De köszi a beszólást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!