Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónap szopi után felléphet...

5 hónap szopi után felléphet cumizavar, ha egyszer cumisüvegből kapja az anyatejet a baba?

Figyelt kérdés
Eddig nem evett cumisüvegből, és cumizni se cumizik. Most viszont 4 órára anyukámra bíznánk, és neki egyszerűbb lenne cumisüvegből etetni, mint pohárból, kanálból.
2008. okt. 28. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem észrefogja venni a különbséget és lesz egy kis nyafi is de aztán a poci győz.Nyugodtan bízd rá a picit a mamára.
2008. okt. 28. 13:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is! Az enyém még cumizott is, sőt, kéthetente egyszer cumisüvegből tápszert (!) kapott, mert nekem kéthetente pénteken sulim volt (távos gimnázium), és egyszerűen nem tudtam fejni. Ha egész nap minden szopi után két órát szenvedtem, akkor se jött össze annyi, hogy egy szopit helyettesíteni tudjunk vele. És mégse lett semmi baj, el is fogadta a cumit is, de szépen szopott amíg volt tejem.
2008. okt. 28. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek olyan anyukát akinek rengeteg teje volt, 6 hónapig szoptatott mert a 6. hónapban egyszer olyan dolga volt, hogy rá kellett bíznia másra a babát, akkor cumisüvegből kapta a lefejt tejet és attól a naptól kezdve nem szopott a pici. Nálunk cumizavaros volt a baba és 1 hónapután tudott csak szopni, azóta már 6 hós és csak anyatejes, de én nem merek neki cumit, vagy cumisüveget adni. Szépen iszik pohárból, állítólag 2-3 nap alatt megtanulnak a picurkák. Boldog babázást!
2008. okt. 28. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!