Mennyi idős kortól élvezne egy Halász Judit koncertet egy kisgyerek szerintetek?
Az én fiam 5 évesen sem élvezné...
Igazából a koncerteket sem nagyon szereti. Apacukára mentünk 3 éves korában, élőben nem élvezte, túl nagy volt a tömeg. Youtube-on szereti hallgatni.
Emlékeim szerint én minden életszakaszomban rosszul voltam tőle.
Gyerekfüggő...
A gyerek beállítottságától függ. Ha nyitott, szeret táncolni stb. akkor már 3 éves kortól élezheti. Ha zárkózott, félénk típus akkor lehet hogy 5-6 évesen sem élvezi.
Nagyobb lányom félénk, visszahúzódó típus, nem szereti a koncerteket, azt mondja zavarja hogy túl hangos a zene, nem szeret/mer odamenni táncolni, ugrabugrálni a többi gyerekhez sem.
A kisebb nyitott, szereplős típus, már 2-3 évesen élvezte a koncerteket, ha van lehetőség mindig jelentkezik hogy felmenjen a színpadra, 3 évesen is nagyon élvez bármilyen koncertet, de főleg akkor ha interaktív, tehát lehet közösen táncolni, szerepelni. Ha csak nézni kell az untatja.
Tehát ez teljesen gyerekfüggő.
Gyerek természetétől függ.
Én legelőször 4-5 évesen mentem Halász Judit koncertre, és nagyon megszerettem.
A legelső Halász Judit koncertemen meg is fogta a kezem és együtt énekeltünk.
Felejthetetlen élmény!
A legutóbbinál pedig már autogrammot is adott.
Még mindig nagyon szívesen járok a koncertjeire, nem érdekel hogy kisebbek hallgatják inkább, mert Judit nagyon kedves a szívemnek és nagyon sokat jelent nekem.
19 nap múlva megyek majd a kövire.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!