Akik az elso par napban kulon voltak babájuktól?

1 hétig voltunk külön.
Szerencsére beindult a tejem így semmi gond nem volt a szoptatással. Amíg nem volt velem fejtem a tejet, hogy inger alatt legyen.
Engem megviselt, mert nem jön vissza az az idő soha. A második baba végig velem volt és akkor érződött igazán, hogy jó lett volna az elsőnél is.
De nem érzem, hogy ne kötődnénk egymáshoz. Viszont sose tudom meg, hogy ha kezdetektől velem van, akkor is ilyen lenne vagy másabb egy-két dologban.

Hú nagyon koszonom a válaszaitokat.:)erőt adott..
Nagyon izgulok, holnap talalkozunk igazán eloszor. Csaszaros lettem, akkor lathattam pár másodpercre aztán amikor szoltak h elviszik Szegedre akkor behozták és adhattam neki egy puszit.
Nyoszorgosen lélegzett. Nehezen vette a levegot. Mint kiderult nem szivtak le rendesen a magzatvizet valahonnan neki.
Mire a mentos auto kdaert vele , (1,5ora kb) addigra teljesen rendbe jott. Holnap mehetek hozzá(pentek du szultem) es aztan kedden már mehetunk haza.csak adnak par tanacsot. Segitenek szoptatni, megmutatják a köldökcsonk ápolást stb :))

Másfél honpig voltam a PIC-en, kérdéses volt, életben maradok-e.
Anyának a tejével nem kellett foglalkoznia, mert nem tudtam emészteni, igy tápszer aminek a 98 százalékát is kifostam :(
A kapcsolatunk jo volt, sokat nevettünk, játszottunk, csak aztán ö lett beteg és 6-7 éves koromtol már nem tudott velem nagyon foglalkozni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!