Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves babának milyen úszógumi...

1 éves babának milyen úszógumi kell, (ha kell)? Soha nem volt még medencében!

Figyelt kérdés
Valami olcsót ajánlanátok?
2010. jún. 9. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Inkább karúszó.
2010. jún. 9. 10:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Karúszó? Azt láttam, de az volt ráírva, hogy 3-6 éves korig...
2010. jún. 9. 10:47
 3/7 anonim ***** válasza:

karószó a fenét,minek,hogy elsüllyedjen vele?

vannak olyanok amikbe bele lehet ültetni,olyannak próbálkozzatok:)

2010. jún. 9. 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Miért süllyedne el?

Gonolom a szülő mellette van.

Amúgy a fiam nem süllyedt el, érdekes.

2010. jún. 9. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"1 éves kortól megtaníthatjuk a karúszó használatára is: először csak az egyik kezére add rá a karúszót és a másik kezét fogd meg, így húzd a vízben, hogy megérezze, rá tud támaszkodni a karúszóra. Ha ez már megy, akkor mind a két karúszót ráadhatod és két kezét fogva haladhattok a vízben, amíg rá nem érez az egyensúlyi helyzetre. Nem szabad türelmetlennek lenni, ez akár több alkalmat is igénybevehet, mire megtanulja (a kétoldalon felfújató karúszót elég nehéz ráadni a babára, ezért praktikusabb a háromszög alakú, vagy a csattal nyitható karúszó).

A hagyományos úszógumit 2-3 éves kor között tanulják meg használni a gyerekek, de a karúszó továbbra is biztonságosabb megoldást jelent"

[link]

utolsó

2010. jún. 9. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Van olyan amibe bele lehet ülni. A miénken tavaly még ilyen kapaszkodó is volt elől. De szerintem idén már újat kell venni mert kinőtte. Szerintem ezek a beülősek a legbiztonságosabbak.
2010. jún. 9. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szia! Egyébként teszveszen a keresőbe írd be hogy beleülős úszógumi és bejön pár darab. Ennél olcsóbban egyébként nem igen találsz, esetleg nagy áruházakban akcióban. 14 hónapos lányom is ilyenben van medencében, úgy értem beleülősben.

2010. jún. 9. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!