Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10hós babám 2hete mászik, de...

10hós babám 2hete mászik, de inkább a kúszást részesíti előnybe, gond?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy inkább hason akar lenni.A játékaival is úgy játszik nem négykézlábra állva.Ez még nem baj ugye?Az ülést pár napja gyakorolja,nagy sikerrel.
2010. jún. 9. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémádat. :)
2010. jún. 9. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Minden gyerek más.Az enyém 10 hónaposan a bútorokba kapaszkodva ment, most 19 és már hullik a hajam, olyan meredek dolgai vannak.A babád nincs lemaradva, csak lustizik még egy kicsit.:)
2010. jún. 9. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.Szerintem a kúszás nem gond,de az üléssel kicsit azt hiszem el van maradva a pici.Tornáztasd minden este, hagy erősödjön.Mászni meg nem kötelező.Az én lányom 6 hónaposan ült egyedül.Most 8 hónapos,de már egyedül körbejárja a járókát.Mászik,de szinte futva.Örökmozgó.Gyermeked nem született nagy súllyal?
2010. jún. 9. 10:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves 10:50-es babám 3565grammal és 53centivel született,most 73cm és 8100gr,szerintem átlagos.

Szoktam tornáztatni.

2010. jún. 9. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, nem szabad sem tornáztatni, sem erőltetni semmit, mindent akkor csinál magától amikor kellően megerősödött hozzá, így egy tornával esetleg kért is okozhatsz. Gyermekorvos nekünk megtiltotta.
2010. jún. 9. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!