Ki mennyi pelenkát használ egy nap? Mennyiért veszitek?
Én is 3-4et írtam, de azt nem írtam oda, hogy másfél éves a lányom, kaki napi 1 (de van, hogy 2 naponta.)
Piciként napi 5 elment simán, na meg olyankor éjszaka is kellett tisztába tenni. Valóban nem mindegy, mekkora gyerekről van szó :)
2,5 éves lányom van, napi 5 pelus biztos fogy, rengeteget pisil, plusz 1-2 kaki is van minden nap. Még nem szobatiszta, bár ha kérdezem, hogy akar-e a bilibe pisilni, akkor szokott, csak magától nem jut eszébe.
Zöld Pampersből használunk 4+ méretet, minden másból kipisilt eddig... Éjjel egy pelussal kibírja, reggel csere. Ezt kaka miatt valamikor a délelőtt folyamán le kell cserélni egyszer, délutáni alvás előtt is kap egy tisztát, mert csere nélkül mire ébred, átázik. Ébredés után nem sokkal kell megint egy csere, majd a délután folyamán még egy, azzal már kihúzzuk estig. Ez így 5.
Mennyit költök rá... hát, egy 10-es körül van emagon a 152 darabos csomag, annyi el is megy egy hónapban. Most kiszámoltam, 65-66 forint egy darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!