Lassan tavasz ilyenkor beruháztok a babának/babáknak/gyereknek/gyerekeknek?
nadrág, póló, pulcsi, vékonyabb kabi, edző cipő stb....
Én úgy gondoltam most ideje lesz mert a cipőt kinőtték, tavaszi kabátjukat is pár nadrág is elkél nekik.
Én a pepcos ruháknak már a közelébe sem megyek. Most rendeltem a h&m-től pufi mellényt és cipőt. A ruhákkal eddig meg voltam elégedve, cipőt most vettem először. Korábban dd step és dechatolnos cipői voltak. A dechatlonban jó áron vannak, de tényleg nagyon kicsi a méretezésük, a cipőknek is és a legtöbb keskeny fazonú.
Én is vásároltam már a lidlből. Szezonváltáskor szoktak előrukkolni a ruhákkal, szerintem hamarosan várható.
A bonprixről csak magamnak rendeltem. Kb h&m minőség. A gyerekruhák árait elnézve az is hasonló mint a másik csak akció nélkül.
H&m cipők méretezése utolsó válaszoló olyan mint a deichmann cipő?
Nem az elefanten cipőnk van hanem fila.
Mert gondolkodom a h&m cipőm csak félek rendelni. Mármint ruhát már milliószor rendeltem onnan de cipőt még sosem.
megnézem majd.
Én is egy magasszárút néztem.
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!