Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lassan tavasz ilyenkor beruház...

Lassan tavasz ilyenkor beruháztok a babának/babáknak/gyereknek/gyerekeknek?

Figyelt kérdés

nadrág, póló, pulcsi, vékonyabb kabi, edző cipő stb....

Én úgy gondoltam most ideje lesz mert a cipőt kinőtték, tavaszi kabátjukat is pár nadrág is elkél nekik.

2018. márc. 1. 12:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én a pepcos ruháknak már a közelébe sem megyek. Most rendeltem a h&m-től pufi mellényt és cipőt. A ruhákkal eddig meg voltam elégedve, cipőt most vettem először. Korábban dd step és dechatolnos cipői voltak. A dechatlonban jó áron vannak, de tényleg nagyon kicsi a méretezésük, a cipőknek is és a legtöbb keskeny fazonú.

Én is vásároltam már a lidlből. Szezonváltáskor szoktak előrukkolni a ruhákkal, szerintem hamarosan várható.

A bonprixről csak magamnak rendeltem. Kb h&m minőség. A gyerekruhák árait elnézve az is hasonló mint a másik csak akció nélkül.

2018. márc. 1. 14:27
 12/16 A kérdező kommentje:

H&m cipők méretezése utolsó válaszoló olyan mint a deichmann cipő?

Nem az elefanten cipőnk van hanem fila.

Mert gondolkodom a h&m cipőm csak félek rendelni. Mármint ruhát már milliószor rendeltem onnan de cipőt még sosem.

2018. márc. 1. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy magasszárú tornacipőt rendeltem. Remélem bírni fogja a strapát. Már megkaptam, keskeny fazon de nekünk teljesen jó. Standard méret. A mérettáblázatban írja, mekkora lábra hányas cipő kell.
2018. márc. 1. 15:19
 14/16 A kérdező kommentje:

megnézem majd.

Én is egy magasszárút néztem.

Köszönöm szépen!

2018. márc. 1. 17:12
 15/16 anonim ***** válasza:
A bonprixből már rendeltem, jól is jártam és rosszul is. Tetszenek a ruháik, de vagy az anyag minőségével volt gond vagy kicsi lett a méret. Viszont vannak ruháik, amik rendben voltak.
2018. márc. 2. 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Én tudom hogy manapság nagyon nehéz megélni DE! Cipőre kell pénzt áldozni akkor is ha hamar kinövi stb... most fejlődik a kislábuk talpuk nagyon nem mindegy milyen cipőt hordanak. Én sem támogatom az állatok bántalmazását de szerintem a gyerek fontosabb az állatnál
2018. márc. 29. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!