Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korától kéne...

Hány hónapos korától kéne átaludniuk az éjszakát?

Figyelt kérdés
Még csak 6 hetes a pici lányom,még korai.Kiváncsi vagyok a kinek,mikotól aludta át.Mert anyósom nagyon mondogatja-bár nem fogom úgy csinálni,csak azért mert ő mondja-,hogy neki mindedgyik átaludta 2hónaposan.
2008. okt. 28. 08:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor még 2 éves gyerekek sem alusszák át. Ezt a babákra kell bízni, mindegyik más. Szoktatással, csak azt lehet elérni, hogy később szenvedsz az ébredések miatt. Azt olvasom mindenhol, hogy a Suttogó módszer hívei később panaszkodnak.

Kislányom 9 hónapos és még mindig felkel éjjel cicizni, de nem bánom, hisz nagyon kiegyensúlyozott boldog baba..

2008. okt. 28. 09:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy akkor aludhatják át az éjszakát, ha meg tudnak enni akkora mennyiséget, amely kitart reggelig. Az enyém kb 2 hós korától átalussza, ami azt jelenti, hogy este 8 körül vacsizik és reggel 7-8 körül kel.
2008. okt. 28. 09:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok...

Jó, de nem mindegy mit eszik. Az én kislányom szopizik és az anyatej nagyon hamar átfut rajta..

Sokan éjjel tápszert adnak, mert nem akarnak felkelni, de ha olyan a baba, felkel, sak nem eszik, tehát kár..

2008. okt. 28. 09:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom tápszerezik este,és hiába lakik jól,éjjel ugyanúgy felkel cicizni legalább 1x.Ez biztos hogy babafüggő dolog.És az is igaz hogy anyatejből nem eszik éjjel olyan sokat,mintha csak megnyugtatásnak kellene,hogy igen anya megvan,vigyáz rám,ad enni,és aludhatok tovább.
2008. okt. 28. 09:28
 5/12 anonim ***** válasza:
szió az én pici lányom 2hetes kora óta átalussza az éjszakát de most amióta átálitották az órát hajnal 4kor kel enni hát ez van
2008. okt. 28. 09:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Sztem is babafüggő. Az én kisfiam 5 hetes kora óta átalussza az éjszakát. (Anyatejes) Este 8 kor eszik és reggel 7 körül ébred. De vannak rossz periódusai, akkor felébred többször, bár nem cicizik. Val. színű akkor fogja átaludni a TE babócád az éjszakát, ha elegendőt tud szopizni. Esetleg próbáld meg hogy még este 10 körül adsz neki enni...hátha akkor alszik reggelik.

Üdv: 4 és fél hónapos baba anyukája

2008. okt. 28. 09:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Mindenképp rábizom,ő tudja!Szopizik,remélem még sokáig.
2008. okt. 28. 09:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia,

Mi 1 hónaposan már átaludtuk az éjszakát/5kor kelt/, most már 2, 5 hónapos, és megint 3kor kelünk :o(

Hogyha front van akkor 1kor.

2008. okt. 28. 09:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez tényleg babafüggő dolog és ha anyatejes akkor addig nem fogja átaludni amíg nem kezded el a hozzátáplálást(Este sűrű tejpépet szoktak adni és attól elvileg átalussza(de vannak kivételek!!!!).

De én azt mondom ha van elég anyatejed akkor addig szoptass amíg csak teheted(éjjel is!!! :-) )!!!

Attól lesz kiegyensúlyozott és boldog babád,mert az éjszakai és éjjeli szopi a legfontosabb hisz ha megfigyelted ha pihensz több tejci termelődik és a baba attól fejlődik szépen ha eszik és alszik.De ahogy írták az időjárás,a hasfájás(szelek és levegőbuborékok) ja és a fogzás is közbejátszik az éjszaka átalvásához!

Kitartás és boldog babázást kívánok :-)!!!!!

4 hónapos kislány anyukája

2008. okt. 28. 11:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem azt mondta a védőnő,hogy 6kg felett már át kell hogy aludják az éjszakát. De ez nem úgy működik,majd tudja az a baba hogy neki hogy jó. Mi igaz tápszeresek vagyunk,és már 1hete átaludtuk az éjszakát,mikor is át állították az órát. Azóta megint fel kell 1x. 10hetes kisfiú anyukája
2008. okt. 28. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!