Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért változott meg a kakija?

Miért változott meg a kakija?

Figyelt kérdés

Eddig a babámnak(3 hós múlt)zöldes volt a tápszertől,és napi egyszer volt átlag.Kevés anyatejet kap,inkább éjjel szopizza.

3 napja viszont sárgás színű csak a kaki,és napi 4x van.Eddig sosem kakilt ennyit.Nem híg,de hol van a tápszeres szín?

Mi változott meg?

Ugyanazt eszi mint eddig-nagyon aggaszt,olyan mintha csak anyatejes kakija lenne,világos sárgás.És miért ilyen sok? SZerintetek?

2008. okt. 28. 06:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Szombaton adtam neki utóljára kb 10 ml kamillateát,attól lehet ?
2008. okt. 28. 07:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg, ez szerintem azt jelenti, hogy most már elég fejlett a bél rendszere! Vagy a szervezete megszokta a tápszert és már 100%-san felhasznosítja azt!

Nekünk is az elején zöld volt a tápszertől a színe, most már aranysárga, mint egy rendes kaki.

Az lenne a baj, ha mindig zöldes maradna!

A mennyiség meg szerintem az se baj, mert lehet, hogy egy kicsit most gyorsabban emészti meg a hamit, többet mocorog és annál többet csinál. Ha nagyon aggódsz vidd el a gyerekorvoshoz.

Nekünk hol 2 naponta van hol mindennap egy minden gyermek más. A kamilláról azt tudom, hogy hashajtó hatása van emiatt lehet, hogy több lett a mennyisége, de nem hiszem!

Boldog babázást kíván 5 hónapos anyuka!

2008. okt. 28. 07:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,most azért megnyugodtam,mert már kezdtem rémeket látni:-(Kicsit pánikolós vagyok,ha valami nem úgy megy ahogy szokott.Sajnos.Nagyon köszi mégegyszer!
2008. okt. 28. 08:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pánikolos vagyok, voltam és még leszek is. A gyerekek ezzel járnak :)! Szerintem ez tök természetes, én még egy nyugodt anyukával nem találkoztam!! Ezért lettünk Anyukák!

Még egyszer boldog babázást kívánok, ha van kérdésed, írj nyugodtan prívátátot, válaszolok szívesen!

2008. okt. 28. 09:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi,boldog babázást neked is:-)
2008. okt. 28. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!