Chiccos folyadék használata után az jó, ha csapvízzel öblítek? Mert ugye az már nem steril.
Figyelt kérdés
Főleg a mellszívó miatt kérdezem, aminek az üvegébe 24 órát áll a tejcsi...Ti hogy csináltátok?2010. jún. 8. 13:46
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy nem fontos leöbliteni.A gyerek nem mütö,tehát annyira nem kell sterilnek lennie:)
2/7 anonim válasza:
A használati utasításon az van, hogy folyó vízzel kell leöblíteni, én mindig úgy csinálom, bár én nem mellszívót, hanem cumisüveget fertőtlenítek vele, és eddig semmi probléma nem volt.
3/7 anonim válasza:
igy kellene ezt használni. elmosom az adott tárgyat, beáztatom a chicco folyadékos vizbe minimum fél órára. utána elöbítem csapvíz alatt, MAJD HAGYOM MEGSZÁRADNI.
4/7 anonim válasza:
Én is elöblítem csapvízzel már 6 hónapja ...semmi baja.
6/7 anonim válasza:
Én meg csak egy külön erre a célra fenntartott mosógatószivaccsal + mosógatószerrel elmosom, levegőn hagyom megszáradni és kész. A mellszívót is és a cumisüveget is. Az anyatejnek van vírus- és baktériumölő hatása! Felesleges ez a sok vegyszer!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2010. jún. 10. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!