Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 2 honapos babam nagyon...

A 2 honapos babam nagyon megijed ha hapcizik az apja. Lehet ettol baja?

Figyelt kérdés
A ferjem nagyon hangosan hapcizik enis megijedek mindig, es a babank ugy sir ilyenkor h alig kehet megnyugtatni. En el tudom fojtani h halk legyen de a ferjem allitasa szerint nem. Nagyon merges vagyok ra emaitt. Az hogy napi egyszer igy megijed a baba lehet ettol baja?
2018. febr. 16. 11:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Tüsszenteni valószínűleg Te is szoktál, vagy ha épp mesét olvasol a gyerekednek és Tüsszentened kell, akkor eldobod a mesekönyvet és elrohansz?

Azt meg ugye tudod kérdező, hogy ha vissza tartod a Tüsszentést, akkor egy ér elpattanhat az agyadban, illetve a szívedben. Ezt akarod, hogy legyen a pároddal is?

A gyereknek meg kell szoknia ezeket a zajokat, amikor sétáltok és elkezd ugatni egy kutya, vagy beindítják mellettetek a motort, vagy a játszótéren telitorokból fog ordítani egy másik gyerek. Nem mehetsz oda a motoroshoz, hogy tolja már el 2 kilonétert ne melletted indítsa be. Ez abnormális. Nő vagyok, de kezdem megérteni, hogy miért lesz elegük a férfiaknak egyes nőkből..

2018. febr. 17. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!