Melyik nevet válasszuk? Nem tudunk dönteni.
Figyelt kérdés
esélyesek:Amina,Anda,Anna,Bora,Boglárka,Nóra,Norina,Laura,Luca,Leila,Lia,Maja,Sára,Hanna,Zorka.ezek tetszenek a legjobban,de annyiraa nehéz dönteni:)Nagy a vezetéknév,úgyhogy szinte minden illik hozzá.nem az a lényeg hogy mennyire tucatnév meg ilyesmi,hanem mennyire széép.2010. jún. 7. 17:12
21/59 anonim válasza:
Nekem a Leila tetszik legjobban:)
11 honapos kisfiu anyukaja
22/59 anonim válasza:
Számomra borzasztó neveket soroltál fel,kivéve az Anna,Sára,Luca.Tehát én ezek közül választanék.
23/59 anonim válasza:
Nagy Amina Maja (L) nagyon tetszík is a kettő. a Maja egyébként nem különleges (üzenem a nem tudom mennyivel előttem írónak) a Maja szerintem egy tartaléknév, mert az Amina különleges és mi van, ha nem tetszik a babának majd a neve? Legyen egy köznapibb is neki. Nekem sem tetszik az én különleges nevem de sajna nincs 2. nevem.
25/59 anonim válasza:
Zorka helyett esetleg Zora?!A zora hajnalt jelent.(horvátul)Szerintem gyönyörű:Nagy Zora.
28/59 anonim válasza:
Legyen Bora!:)
Az olyan kis helyes!!:)
29/59 A kérdező kommentje:
hát lehet hogy számodra borzasztóak,szerintem szépek,én nem akarom hogy amikor szólok a gyerekemnek 20 másik jöjjön oda.köszi mindenkinek,még nem tudunk dönteni:)mindenképp két neve lesz.
2010. jún. 8. 14:51
30/59 A kérdező kommentje:
sziasztok.még 8-án este megszületett Leila Dóra:)
2010. jún. 12. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!