Miért matatnak mindenhol a kezükkel szopi közben a nagyobb babák?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 14:56
1/5 anonim válasza:
Szia! Az én első babám szopi közben kb. 5 hós kora után kezdett matatni, általában a másik cicit :) Szerintem annyi mindent elkezd felfogni a kis agyuk, hogy még szopi közben sem tudnak teljesen ellazulni. Ha álmos volt, akkor nem matatott, hanem teljesen ellazult és elaludt a cicin.
2. babám cumisüvegből eszik, mert tápszeres, de ő is közben nézegeti a kezét..
2/5 anonim válasza:
Én mindig a kezébe adok valamit és azzal elvan addig.
3/5 anonim válasza:
Az én babám is matat a kezével, hol a másik cicit, hol a fülét, hol a haját, de én megfogom a kezét, így nyugton van!
4 hónapos baba anyukája
4/5 anonim válasza:
Az én fiam is matat,mostanság a másik mellbimbómat csavargatja, szerencsére nem fájdalmasan.
5/5 anonim válasza:
8 hónapos a kisfiam, és ugyan már nem szopizik, de tápievés közben állandóan jár a keze, mint a motolla. Úgy hívom, hogy Mr. Perpetum Mobile. Általában a cumisüveg kupakját vagy a Dologélt a kezébe adom, és azzal elvan kaja alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!