Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad a babák ruháit hipózni?

Szabad a babák ruháit hipózni?

Figyelt kérdés
Sokszor a kakifolt másképp nem jön ki, de benne marad a hipó (clorox, miegyéb) szaga, és nem szeretem. Ti hogy tisztítjátok a babaruhákat, hogy szép fehérek legyenek?
2008. okt. 27. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig hipóztam,hipózom az olyan ruhákat amik,kakifoltosak vagy már nem olyan szép fehérek,vagy sajnos elég sok olyan kaja van ami másképp nem jön ki,én az ilyen ruhákat beáztatom,és olyan mosóporral mosom ki ami tényleg kicsit hatásos pl.Tomi mosópor a szóda erejével,és én mindig Silan öblögetőt használok,(rózsaszínű,aranyszínű,citromsárga színű)mert ezeknek az öblögetőknek olyan erős az illatuk,hogy én nem érzem mellette a hipó szagát.
2008. okt. 27. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szabad hipózni, csak jó alaposan ki kell utána öblíteni a ruhákat. Próbáltam más fehérítőt is, a legrosszabb tapasztalatom a Cloroxszal volt: kislánoym feje csúnyán ekcémás lett tőle, amikor még tettem a feje alá textilpelust. A Domestos nem okozott gondot. Ruháknál (színeseknél is) Venish Oxi Intelligence port használok. Kb. egy napig áztatom benne a kakis-kajás ruhákat, utána kimosom, és kész. Csak a nagyon makacs foltok maradnak meg, de azok is csak halványan. Kapsz majd más ötleteket is, próbálkozni kell. Mi is Tomit használunk mosáshoz, öblítőnek pedig mindig valami Sensitive-et.

-Macska-

2008. okt. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!