11 hónap körüli babátok hány gramm ételt eszik meg egyszerre?
Figyelt kérdés
A kiskönyvbe 220-250g-ot írnak, de az én fiam ennyit nem hajlandó megenni.2010. jún. 7. 13:59
1/4 anonim válasza:
Minden babának más és más az igénye. Az én kisfiam 10 hós lessz nemsokára ebédre 230-270 g eszik (fözit). Vacsira viszont tejpépet eszik ebből meg 330 g-ot. De ő imádja a pociját. :)
Tudják ők, hogy mennyi kell nekik. :)
2/4 anonim válasza:
Én nem mértem, volt egy kis tálja, abba a raktam a kaját, amúgy az én lányom nagyon sokat eszik, ahhz képest 15 hónaposan 11 kiló, teljesen átlagos.
3/4 anonim válasza:
Az én fiam most múlt 9 hónapos, és simán bevág főzelékből, gyümölcsből 200-240 gr-ot. (egy jó ideje már) Nagyon nagy étkű, látszik is rajta......
De tény, hogy minden baba más, ez nem közhely. Szerintem a tiednek pont elég annyi amennyit eszik. Legalább tudja mi az elég! Mert az enyém nem, engem meg néha ez aggaszt.
Minden jót!
A kiskönyvek, táblázatok,stb..pedig csak irányadóak, ezt ne feledd!! Képzeld, ha mindig annyit ennének, amennyi ezekben szerepel. Ráadásul ahány "évszak" annyi változata ezeknek.
4/4 A kérdező kommentje:
9-10 hónapos koráig gyönyörűen evett, ha mentünk valahova mindig ott volt a tartalék kaja és rendszerint azt is megettük, aztán egyszer csak elkezdte ezt a "sztrájkot", hogy nem akar enni rendesen. Persze meg is lett az eredménye, mert alig hízott :((
2010. jún. 7. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!