Mivel tudnám hófehérré tenni a babaruhákat, ha nincs külön erre adagoló a mosógépemen?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 13:48
2/7 anonim válasza:
Ha van sima mosószer adagolód, rekeszed, akkor ott próbáld ki a domestos fehérítőt. Nekem bevált.
3/7 anonim válasza:
Bocsanat, hogy nem a kerdesre valaszolok, de szeretnem megkerdezni az elso valaszolot, hogy kb milyen mennyisegu szodabikarbonat szor a mosogepbe?
4/7 anonim válasza:
kb 3 evőkanál, de folttisztításra is jó. szóval előkezelésként.
6/7 anonim válasza:
Rengeteg fehér bodyt rugdalózót kaptam használtan mikor megszületett a lányom. A kádba negyedig engedtem langyosvizet, majd 4 dl sima fekete flakonos hipot öntöttem, s abban áztak fél napig a ruhák. Kicsavartam majd ment a mosógépbe egy sima 40 fokos programra mosószer nélkül, majd mikor lejárt mégegyszer mosóporral öblítővel átmostam, s mint az újak olyan szép fehérek foltmentesek lettek! Most is ha kaja folt van a fehéreken vagy kaki így beáztatom mosom és nagyon szépek hipo szaguk sincs és nem megy tönkre még a plüss sem!
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,próbálkozom...
2010. jún. 7. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!