Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki milyen cumit használ 6...

Ki milyen cumit használ 6 hónapos babájánál?

Figyelt kérdés

Nagy dilemmaban vagyok, ugyanis eddig a babylove 0 hótól valót használtuk, ami úgynevezett anatómiai cumi (nem is tudtam azelőtt hogy cumin belül is vannak különböző fajták :O), és most eljott az idő hogy nagyobb, 6 hónapos kortól valót vegyünk neki. Nos az előző anatómiai vagy milyen cumi olyan volt hogy egyik oldala lapos, és csak a másik oldala volt félgömb alakú. De most nézegettem a cumit, atneztem mindent, avent, babylove, MAM, és nem volt ilyen aminek a cumi egyik oldala lapos volt, csak gömb alakúak voltak. Egyet vettem próbaképpen, de egyáltalán nem fogadja el babám, a cumi feje is ugye nagyobb mint az előző, és hogy nincs lapos oldala, fintorogva nyomja ki a szájából :( létezik egyáltalán ilyen egyik oldal lapos cumi másik oldala kerek, vagy hiába kerestem ilyet csak 0-6 hónapos verzióban van csak?

És a masik kérdésem ehhez kapcsolódik, hogy egyáltalán van értelme ilyet keresnem, vagy a rendes gömb formajuval probalkozzak, egy foga félig már kint van, és jön a következő, fogzás szempontjából melyik a jobb?

Köszi előre is a válaszokat, első baba, így bizonytalan vagyok :)

2018. febr. 8. 16:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
A fiam is azt használja dm anatomomiai ami felfrlé csapott nem szabályos gömb. Van 2es méretben is ő már azt használja. De ami ilyen formájú az a nuk azt is vettem elfogadta mi ezeket váltogatjuk. De van a müller rossmann chicco nip szóval több márka is gyárt ilyen formát.
2018. febr. 8. 21:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem találtam nagyobbat én eddig csak egy DMben meg tescoban néztem, na de akkor körbe fogok nézni máshol is :)
2018. febr. 8. 22:29
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Érdemes a Rossmannban is körülnézni, mi ott vettük a Nuk cumit. 6-18 hónapos korig, és 18 hónapos kortól is van. Világít a sötétben. Néha jól jönnek az ilyen marhaságok. :) Egyébként nem kimondottan cumis a gyerek, nélküle is elalszik, de sokszor jött már jól. Aki cumiellenes, annak vagy nincs gyereke, vagy szereti a kihívásokat.
2018. febr. 8. 22:39
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

nah, én meg csak lapos felűt találok, a gyerek meg csak a kereket szereti :D igen a MAMos kerek, de 1000db-ja, próbáltam olcsóbbat keresni, de mind lapos volt :D

amúgy rossmann/dm sajátmárkásban biztosan van lapos nagyobb gyereknek is, ill szerintem NUK is

(valóban sokkal jobb, ha egész nap a melleden lóg a gyerek, mert azt cumizza...)

2018. febr. 9. 00:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

kéket :)

ez az egyetlen kitétel. Mindegy mi a márkája, de csak a kéket hajlandó a szájába venni.

2018. febr. 9. 08:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Amugy tudja valaki, hogy mit jelent ez hogy anatomiai? Jobb, mint a kerek? Miben?
2018. febr. 10. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Az anatómiai cumi állítólag jobb a fogsorának, kevésbé nyomja szét. A nagyobbik fiam ilyet használt 3 éves koráig, most a maradandó fogai mégis kifelé állnak - sztem inkább genetika, mert nekem is olyan volt, de nem vagyok szakértő.
2018. febr. 11. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!