Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos kisfiamat mibe...

2 hónapos kisfiamat mibe öltöztessem ilyen melegben?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8 hónapos ugyan a kisfiam, de ő ma a kertben meztelenül pancsizott a bébimedencéjében. Amikor nem volt a medansziéban, akkor meg egy rövid ujjú body volt rajta. Lányok! Ugye tudjátok, hogy ha a babát túlságosan beöltöztetitek és megizzad, az egyenlő egy megfázással???
2010. jún. 6. 22:42
 12/13 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Engem annyira bosszant, hogy most szinte minden válaszoló az én válaszomat boncolgatja. Egyébként abszolút nem izzadt ma a babám és nem is szokott, oda figyelek, hogy mit adok rá. És ezt akár saját tapasztalatból is tudja az ember, hogy ha megizzad, akkor meg is fázhat. De akár csalóka is lehet az idő, inkább levetek róla egy rétek ruhát, mintsem hogy megfázzon. És igaza van annak, aki azt írta, hogy babája válogatja!
2010. jún. 6. 22:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én 10 hetes kisfiam ma csak egy röbidujju bodyt viselt, meg még zoknit adtam rá, és textilpelussal takartam be. Bőven elég volt. Igaz hogy babafüggő is, de 27-28 fokban nem kell hogy alul-fölül hosszúújasba legyen, e hát mindenkin úgy öltözteti a babáját, ahogy akarja.
2010. jún. 6. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!