Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom este miért csak a...

Kislányom este miért csak a cicin alszik el?

Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Mert hagyod, hogy ott aludjon. Amikor jól lakott, inkább cumit adj neki, már az elején. Mert amit megszokik, attól nehezen válik meg. A cumit meg könnyebb tőle elvenni később, mint a cicit. Nekem ez a véleményem. Érzi az anyja közelségét, biztoságban érzi magát, és hát valljuk be, melyik baba nem alszik szívesebben az anyja közelében, mint a kiságyban?
2008. okt. 27. 08:49
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Azért ott alszik el, mert megnyugtató neki. Mamiközeli, megnyugtató, biztonságos és altató. Sőt még fájdalomcsillapító is. Miért kellene megvonni tőle? Olyan szép és rövid ez az időszak..
2008. okt. 27. 09:16
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

Mert később csak úgy fog aludni és egy 7-8 hónapos babát súlyával együtt dajkálhatod. És nem lesz neki elég, hogy szépen üljél vele a fotelben, arról meg nem is beszélve, hogy a helyén biztos nem fog aludni. Ez pedig nem egészséges. Pont ma olvastam a kérdést, egy anyuka írt, hogy csak kézben alszik a 8 hónapos gyerkőce. Nem tudja, hogyan szoktassa le.

Persze mindenkinek szíve joga úgy nevelni a gyerekét, ahogy akarja, csak mindennek van következménye. A gyereket pedig nem magadnak neveled. Nekem ez a vélményem. Szép időszak a szoptatás, de van egy határ mindenben.

2008. okt. 27. 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Én is bajban voltam ezzel az elején, de én nem akartam hogy sírjon,és mivel nem tudtam lerakni az ágyába,hát maradt a dajkálás.Aztán 2,5 hósan magától rászokott,ugyanis megtalálta az ujját,és azt szopizta,így elaludt egyedül a kiságyban,és azóta is így van.Nem tudom mennyi idősek vagytok, de próbáld ki ha lerakod ,kapcsolj be egy kis zenét neki,és mindig lassan fokozatosan távolodj tőle,de ha sír persze ne hagyd.
2008. okt. 27. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Magadnak neveled??? Ez vicc...
2008. okt. 27. 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Én meg azt tartom "viccesnek", helyesebben az már szomorú, ha magadnak neveled. Minden ember külön személyiség, ezért is van az, hogy valakinél beválik a cumi, valakinél nem. Két iskolás gyermekem van, imádom őket, jól neveltek, okosak, de nem magamnak nevelem, hanem szeretném, ha megállnának majd egyszer a saját lábukon. Hasznos és kell is a babusgatás, de mindenhol van egy határ. Lehet majmolni egy gyereket és lehet ésszerűen nevelni. Egyik nem zárhatja ki a másikat. Így lesz kiegyensújozott ember belőle.
2008. okt. 27. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Én csak azt nem értem,miért kell lepontozni ha valakinek más véleménye van,miért nem lehet elfogadni,ha valakinek más ött be,vagy más nevelési elvei vannak.Ettől még nem rosszabb, se jobb másnál.
2008. okt. 27. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
jött
2008. okt. 27. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!