Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatós anyukáknak az...

Szoptatós anyukáknak az aerobic, vagy a spinning jobb?

Figyelt kérdés
Szeretnék eljárni a közelünkbe egy edzőterembe, és ott csak ezt a 2 edzést tartják, szóval csak ezek jöhetnek szóba. Melyik nem árt a tejtermelődésnek?
2008. okt. 27. 07:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem attól függ, te melyiket szereted jobban. De a tejtermelés szempontjából az a lényeg, hogy ne legyen megerőltető, mert csökkenhet a mennyisége. Állítólag az izomláztól a szervezetedben termelődő tejsav a tejed izét is megváltoztathatja.

3 hónappal a szülés után én itthon kezdtem tornázgatni, de nagyon lazán. Egy idő után viszont nem volt kedvem hozzá. Most 5 hónapos múlt a babám és múlt héten mentem el a közelben lévő aerobic órára. Hát, nagyon jól esett, pedig elég rendesen megdolgoztatott minket az edző. :) Volt egy pici izomlázam is másnap, de nem vettem észre, hogy a kislányom panaszkodott volna az íz, vagy a mennyiség változása miatt.

Szerintem menj aerobicra, mert az mindent átmozgat, de eleinte csináld lazábban és igyál jó sokat közben és utána.

2008. okt. 27. 10:59
 2/2 anonim ***** válasza:

szia

bármelyik,ha nem hajtod túl magad.szólj az elején az edzőnek,h mondja meg,h miket hagyj ki.én 2-3 héttel szülés után már elkezdtem itthon-de én elötte is jártam.arra figyelj,h nem ugrálj,fuss,ami rázkódós.vegyél egy jó kis sport melltartót-kényelmes lesz.nézz körül,mert nagyon sok helyen van baba-mama torna-ha csak nem ragaszkodsz az egyedülléthez..én viszem mindig -ott közösségben van,mig mi izzadunk.néhány gyakorlat még tejserkentő is-ezért jó az ilyen hely,mert azokat a gyakorlatokat mutatják.

2008. okt. 27. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!