Szoptatós anyukáknak az aerobic, vagy a spinning jobb?
Szerintem attól függ, te melyiket szereted jobban. De a tejtermelés szempontjából az a lényeg, hogy ne legyen megerőltető, mert csökkenhet a mennyisége. Állítólag az izomláztól a szervezetedben termelődő tejsav a tejed izét is megváltoztathatja.
3 hónappal a szülés után én itthon kezdtem tornázgatni, de nagyon lazán. Egy idő után viszont nem volt kedvem hozzá. Most 5 hónapos múlt a babám és múlt héten mentem el a közelben lévő aerobic órára. Hát, nagyon jól esett, pedig elég rendesen megdolgoztatott minket az edző. :) Volt egy pici izomlázam is másnap, de nem vettem észre, hogy a kislányom panaszkodott volna az íz, vagy a mennyiség változása miatt.
Szerintem menj aerobicra, mert az mindent átmozgat, de eleinte csináld lazábban és igyál jó sokat közben és utána.
szia
bármelyik,ha nem hajtod túl magad.szólj az elején az edzőnek,h mondja meg,h miket hagyj ki.én 2-3 héttel szülés után már elkezdtem itthon-de én elötte is jártam.arra figyelj,h nem ugrálj,fuss,ami rázkódós.vegyél egy jó kis sport melltartót-kényelmes lesz.nézz körül,mert nagyon sok helyen van baba-mama torna-ha csak nem ragaszkodsz az egyedülléthez..én viszem mindig -ott közösségben van,mig mi izzadunk.néhány gyakorlat még tejserkentő is-ezért jó az ilyen hely,mert azokat a gyakorlatokat mutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!