Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha berekedt, mit tegyek?

Ha berekedt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs megfázva, nincs se láza, se hőemelkedése, nem náthás, csak rekedtes a hangja. Hm...így jár aki 2 napja végigordította a sétát. Vigyem dokihoz? Ja, 6 hónapos anyatejes.
2008. okt. 27. 06:40
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vinném azonnal orvoshoz. Adjál neki mézet. Ha nem javul 1-2 napon belül akkor nézesd meg az orvossal.
2008. okt. 27. 07:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Mézet??? Azt olvastam, azt 1 éves korukig nem szabad...
2008. okt. 27. 07:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne, mézet még ne. Nekünk a rekedtséget gége-garatgyull. okozta. Ha nem javul, azért vidd el dokihoz.
2008. okt. 27. 08:08
 4/5 anonim ***** válasza:

8 éves a lányom, 6 a fiam, mindig azt adtam nekik először és meleg teát; nem gyógyszert. Nem vagyok a gyógyszer híve, persze ez csak az én véleményem. Nem lett semmi bajuk tőle, nem is betegesek szerencsére. Ez olyan, mint a kamilla és az édeskömény..nem régen valaki azt írta, hogy nem egészségesek. Ezt sem hallottam még. Mindenre vannak érvek és ellenérvek. Én úgy gondolom, nem biztos, hogy a gyógyszer a szervezetre jobb hatással van, mint a méz. Már csak ha a mellékhatásokat nézzük. Arról meg nem is beszélve, vajon mi rakódik le a szervezetben, miközben gyógyít!?

Szerintem vidd el az orvoshoz, hogyha nem bízol ezekben a dolgokban. Nincs ebben semmi rossz!

2008. okt. 27. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
ugyanez a bajunk volt most.Valami vírus azt mondta a doki.Panadol szirup napi 3x lándzsás utifű,cebion csepp.3 np alatthelyre jött.
2008. okt. 27. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!