A babáknak is van melegük, emiatt sirhatnak?
A 6 hónapos babámra nem mertem rövödujjut adni, hosszu ujju vastagabb rugdalózót, egy kardigánt is adtam rá meg zoknit. Sütött a nap ő rá is és nagyon sirt le is izzadt, de féltettem, hogy fázni fog. Szerintetek azért sirt mert melege volt?
Mikor levettem róla a kardigánt megkönnyebült, és mikor leöltöztettem itthon jol érezte magát rugdalózott össze vissza :)
Érdekes dolog ez. Én is gondban vagyok sokszor, pedig már másfél éves örökmozgó a lányom. Általában úgy öltöztetem mint magunkat + egy kis kardigán + zokni a táskába, ha fázna.
Ha babakocsiban sétálunk (mármint ő abban ül), mi pedig mozgunk, akkor ő egy réteggel többet kap, mint mi, hisz ő nem mozog.
Sírthatott mástól is (pld. foga?) és attól melegedett ki, izzadt le. Azért ha a nap rásütött, akkor hátul a tarkójánál tudod érezni, hogy ott izzad-e, akkor melege van, és le kell venni róla egy(két) réteg ruhát.
Tudom nehéz, de bele lehet jönni. :)
Sokmindentő sírhat a baba, de megkockáztatom, hogy a tiédnek melee volt. Nagyon durván túlöltöztetted ebben a melegben, és ez még többet árthat mint használ. Megizzad, levetközetetd, akkor meg megfázik...
Az én 2 hónapos babócám mindössze egy rövid bodyt+ zoknit viselt. Gondoltam hogy kiteszem ebbe, ha kevés még ráadok egy vékony nacit. Textilpelussal takartam be mikor aludt, és még így is kicsit beizzadt a háta, úgyhogy bőven elég volt az amit ráadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!