Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki regen meg a teherbeeses kategoriaba irogatott es ma mar babazik?

Figyelt kérdés
:) Kivancsisagbol kerdezem csupan. En 2008-ban talatam ra a gyakori kerdesekre. Akkor meg a teherbeeses kategoriaba irogattam. Most mar itt van velem a 4 honapos kisfiam. Neha azert meg meglatogatom a babara varokat, es a terhesseg kategoriat hatha valamibe tudok segiteni. :)
2010. jún. 6. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kedves második! Akkor egy idősek a babáink. (Töppencs 04.22én született)
2010. jún. 6. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
En is 2008-ban bukkantam az oldalra veletlenul google-os keresessel. Nekem is volt egy vetelesem. akkor en is a teherbeeses rovatba irogattam. majd a terhesseg, ma mar a babak c rovatba irok. Van egy 9.5 hos kislanyom.
2010. jún. 6. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez volt az első kérdésem.(dátum)Terhes voltam,de ez a bébi elhalt.Márciusban műtöttek.Következő márciusban megszületett a kislányom.
2010. jún. 6. 18:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is végigjártam a kategóriákat, akkor találtam az oldalra amikor még csak terveztük a babát. Azóta már 1 éves a lányom. :-)
2010. jún. 6. 19:15
 15/16 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen, hogy ennyien irtatok. Gratualok mindenkinek a babahoz es sok boldogsagot nektek! :)

13:48-as! En is pont 2008 Karacsony elott vesztettem el a babat. :( A kisfiam pedig par nap mulva lesz 4 honapos. Hihetetlen, szinte egy idobe tortentek az esemenyek mindkettonkel.

2010. jún. 6. 22:43
 16/16 anonim ***** válasza:

18:00-as válaszoló vagyok.Lemaradt a kérdésem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2010. jún. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!