Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Együtt alszotok a babátokkal?...

Együtt alszotok a babátokkal? Ha igen miért, ha nem miért?

Figyelt kérdés
Én mindig is ellene voltam, egészen addig, amíg meg nem született a lányom. Hasfájos volt nagyon és általában 2-3 óra volt, mire elaludt, akkor pedig már nem akartam megzavarni, örültem, hogy alszik. A kiságyában abszolút nem sikerült megnyugtatni. Most már 11-kor elalszik, de nincs szívem külön tenni, pedig úgy alakítottuk ki a gyerekszobát, hogy egybe lehessen nyitni a hálószobánkkal, de akkor sem, olyan jó éjszaka ránézni, megfogni a kezét. Most 3 hónapos. Nálatok hogy van vagy hogy volt?
2018. jan. 25. 18:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Igen. Nem ezt terveztük, de nagyon rossz alvó volt, nagyon sokszor kelt, már tényleg kb. 10x mentem át éjjel, fél órát nm tudtam egyben aludni. Egyszer elegem lett, első ébredésnél magam mellett hagytam. És kialudtuk magunkat, ha ébredt is, azonnal vissza tudtam altatni, a szoptatás is annyi volt, hogy odafordultam, odaadtam a cicit, aludtunk tovább. Nem fél órákat ültem a fotelban hullafáraftan. Már 2,5 éves, nem szopik, nem is ébred ezerszer, csak 1-2x, és este a saját ágyába fekszik le, de éjjel átjön. Imádunk együtt aludni :) ha apukája éjszakás, eleve ide fekszik le mellém, ilyenkor van, hogy egyszer sem ébred. Nekünk így szupi. Sokkal nyugodtabban alszik velünk, amúgy én is jobban alszom, ha itt van, annyira megszoktam már, ha nincs itt, mindig ébredek csekkolni :)

Ja, sose feküdtünk rá, még csak hasonló sem volt.

2018. jan. 25. 21:47
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Nem,én annak ellenére hogy harmadik baba,paramami vagyok,légzésfigyelő nélkül létezni sem tudnék....a középső gyerkőc velünk aludt,ő aludt mi nem :D egyébként mi is az adamóban altatjuk :)
2018. jan. 25. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Az első kettő velünk, velem aludt.Nem tudtam őket átszoktatni. Ez kihatással volt a párkapcsolatra, nem volt intimitás, összebújás, a szexhez el kellett vonulni.Nagyban hozzájárult a váláshoz.

Új kapcsolatom van, 7.5hós a baba, nem alszik velünk.Párom van, hogy szeretné de nem engedem.

2018. jan. 26. 08:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezt az egyet megfogadtam, hogy nem. Nem akartam, hogy rászokjon arra, hogy velunk alszik vagy hogy altatjuk. 2,5 hónapos koráig éjjel, nappal sírt, akkor kézben volt, va aludt 1-2 órát csak az ágyába. 15 hónapos, leteszem az ágyába és egyedül elalszik, sose volt belőle gond. A legtöbb barátnőm fél órákat altatja a gyerekét vagy több éve velük alszik, igazából ezeket szerettem volna elkerülni.
2018. jan. 26. 08:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem, mert a háló a férjemmel közös birodalom, a gyerek szpbája meg az övé.

Mellettünk van, felébredek, ha nyöszörög, nem nagy cucc átmenni.

Emellett félnék, hogy megfullad, ráfekszünk, leesik, stb. :)

2018. jan. 26. 12:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Amig nagyon pici volt és hasfájása volt ott volt az ágyunk mellett a pihenőszékben ami sokszor rezgőre volt állitva mert ő másképp nem aludt el, ágyban nem maradt meg egyáltalán. Amikor elmúlt a hasfájós időszak onnantól a saját ágyában már tudott is aludni. Volt néhány éjszaka amig nem kellett hozzá ébredni mert végig aludt - de aztán 6 hónapos korától jött a fogzás és mozgásfejlődés és azóta nincs egy átaludt éjszakánk. A kiságyban alszik persze de többször kell kelni hozzá és legtöbb éjszaka valamikor bizony magam mellé kell tennem az ágyba és ekkor a férjem külön megy. Ott amikor mellettem fekszik szépen a párnával körbeölelem meg én is megölelem. Persze ez se mindig segit, sokszor igy is kinlódás, de kicsit jobban körbe tudom ölelni a testét hogy ne tudjon mozdulni és akkor alszik.

1 éves múlt.

Közben jön a tesója akivel terhes vagyok most. Igen nehéz lesz, de valószinűleg vele is úgy fog indulni hogy pihenőszék az ágyunk mellett.

2018. jan. 26. 21:28
 17/17 anonim ***** válasza:
3 honapos a babànk. Napközben csak a nagy haloszobaagyon hajlando aludni, ùgyhogy dèlutàn hàfmasban dőlunk le. Èjszaka a kisàgyàban alszik. Egyszer kel eszik visszapakolom es alszik tovàbb reggelig :)
2018. jan. 30. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!