Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11hónapos babának már "rendes"...

11hónapos babának már "rendes"reggelit "kell" adni? úgy értem kenyér sonkával, sajttal, vajjal. Csak, mert sokaknál olvasom, hogy már ezt reggelizik, vacsorázik az ekkora babája.

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Az enyém nem igényelte az "igazi" reggelit, igaz, ő még akkor nagyban szopott. Neki a reggelije csupán a tejcsi volt :)) De ha észrevehetően nem elég a kicsinek a tápszer vagy a tej, nyugodtan adhatsz neki valami komolyabb reggelit is :)
2010. jún. 6. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Engem lehet túlféltő anyának hívni, de nem adtam 11 hónaposan se sonkát, se kenyeret, se vajat a gyereknek. Lehet hogy már "mini" felnőttnek hiszik sokan, de nem az. Az enyém 1 éves múlt és tejpép a reggelije. Bummm.
2010. jún. 6. 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Olyan nincs,hogy KELL. Mindenki úgy eteti a babáját,ahogy jónak látja. Aki esküszik a "semmit,csak" tápszert propagandára,az nem ad neki "rendes" reggelit. Más viszont már régen ad neki.

Neked kell döntened.

2010. jún. 6. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 10 hónaposan már nem ette meg a tejpépet, reggeli szopi után még megkínáltam esetleg sonkás kenyérrel (vagy vmi hasonlóval) és abból még szépen evett.

De tényleg nincs olyan, hogy kell... azt add a babádnak, amit úgy érzel, hogy kielégíti az igényeit.

2010. jún. 6. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy ilyenkor már nem elég nekik csak a tej. Először reggeli aztán tejcsi. Eleinte nem sokat evett de egyre többet. Már van amikor tejet nem is kep utána csak teát. 15 hónapos.
2010. jún. 6. 11:17
 6/6 A kérdező kommentje:
persze,persze,tudom ,hogy nincs olyan,hogy kell,azért is használtam, idézőjelet...csak az olvasottak alapján úgy tűnik,mintha mindenki adna már mindent,pedig szerintem még olyan picik....a nagylányomnak sem adok szívesen párizsit,virslit,májkrémet,hát még ilyen picinek....
2010. jún. 6. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!