Mit tennétek ha nem lenne aram ejjel es nem tudnatok futeni az egy honapos babara?
A hideg levegő belélegzése is okozhat megfázást, hiába a sok réteg.
Én átmennék rokonhoz a kicsivel.
Én bevittem volna a legkisebb helyiségbe, akár a 3nmes fürdőbe, vagy kamrába, kibéleltem volna rendesen takarókkal, párnákkal, alulra miniszőnyeggel is, és itt aludtunk volna. Simán be lehet szuszogni 22-23 fokra egy kisszobát. Be kell csukni az ablakot, ajtót, és 2 órán belül meleg lesz.
Én aludtam a fürdőben így a másfélévesemmel(egy egér eltűnt a lakásban), nagyon gyorsan meleg lett. 2,40 volt a belmagasság, nem volt külső fel egyik sem.
Ha tudod, hogy kihűl minden, és nem lesz áram, csinálj egy sátrat lepedőből vagy valami vékonyabb anyagból, menj bele te is és a gyerek is, te alsóbb szinten legyél, hogy hozzád szálljon le a széndioxid meg a hideg. A meleget valamennyire benntartja majd, illetve csak annyira, amennyi idő alatt újra be tudod fűteni. Néha engedni kell be egy kis frisslevegőt a sátorba, éjjel felkelsz pl 3 óránként, és kész.
Praktikus asztal alá bekuckózni.
Persze csak akkor, ha nem tudsz máshova menni hirtelen reggelig.
8-astól konkrét tippeket hallhattunk esetleges apokalipszis idejére. :D
Azt lehagytad hogy jól jön 1-2 tehén vagy szamár a beleheléshez, Betlehemben már egyszer bevált. :D
;)
Beszereznék egy gázkályhát vész esetére. (palackkal működőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!