Tápszeres szorulásos babáknál segített a hozzátáplálás? Levekre gondolok, ha igen, mikor adtátok neki először?
Bár sokak szerint elítélendő, de valamilyen tea egy kis cukorral meghozhatja a hatását. Egyébként a barack lágyítja a székletet, míg az alma, banán fogja. Nem írtad, hogy mennyi idős a babád, de azért elmondom, hogy a Milupának van egy új tápszere, a Komfort, ami kifejezetten ilyen babáknak van kitalálva, állítólag az is lágyítja.
Megjegyzem, hogy az én lányomnak se volt minden nap széklete, általában 2 naponta kakilt, de ha már a 3. nap se akart, akkor elővettem a jó régi öreg módszert, és meglázmérőztem. A doktornőnk teljesen egyetértett velem.
Mi is már megkezdtük gyümölccsel a hozzátáplálást, ugyan egy hasmenéses betegség miatt, most leálltunk, de ha meggyógyul újra kezdjük. 4,5 hós.
Szóval próbálkozz a barackkal, óvatosan az almával és banánnal, és ha fáj is a pocija, akkor lehet érdemes ezt az új tápszert megbeszélni az orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!