Hát nem tudom, nekem a Stefánia szelet / Stefánia vagdalt jut róla eszembe.
Nem adnám.
Életem egyik nagy szerelmét Stefániának hívták, Stefi becenéven szólítottuk. Fantasztikus nő volt! Talpraesett, határozott, mégis végtelenül kedves volt. (kivéve azokkal, akik ellenségesen bántak vele, azokkal nagyon meggondolt volt, tartózkodó, ám hihetetlenül eltudott bánni velük. Nem gonoszságból, hanem ésszel.)
Amennyiben, azt nézzük, mindenkit befolyásol a saját neve, akkor a Stefánia nagyon jó választás!
Ráadásul, nem találkozni evvel a szép női névvel manapság túl sokszor. Így nem lesz nehéz egyéniségnek maradnia a gyermeknek semmilyen közösségben!
A mi lányaink neve: Alexandra - Szandi, Szandra és Georgina - Gina (Dzsina), Gini (Dzsini)
Természetesen, függhet a családnévtől is a jó választás. Fontos, hogy együtt is jól csengő legyen. Pl.: egy kellemes alliteráció is jópofa lehet, ha nem túl direkt.
A nyelvtörőket pedig hagyjuk meg a színészeknek az előadásokra, vagy gyakorlásra. Azok nem névnek valók! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!