Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet valahol külön tálcát...

Lehet valahol külön tálcát kapni Peg Pérgo Prima Papa etetőszékhez?

Figyelt kérdés
Kaptunk ajándékba egy ilyen etetőszéket de sajnos hiányzik a tálcája és szeretnénk venni hozzá de nem tudom hogy merre induljak.Használ is jó lenne.
2010. jún. 5. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem babakocsihoz kellene pohártartós. Venezia babakocsit vettünk használtan, ehhez szeretnék venni. Hátha itt ír valaki hasznos infót. Nekem a Vaterát, vagy a Tesz-veszt ajánlották, hogy néha babakocsi alkatrészeket is kínálnak, de nem találtam eddig még, hiába néztem.
2010. jún. 5. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Brendonban lehet venni alkatrészeket, de kérik hozzá a blokkot mert csak megrendelni tudják. Nekem is kellett volna a kocsira a bevásárló táska mert hiányzik az aljáról de nem volt blokkom ezért nem rendeltek nekem. :( peg Perego kocsink van és az etetőszékünk is a Prima Pappa.
2010. jún. 5. 21:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát köszi a válaszokat.

Nem értem miért kötik blokk bemutatáshoz a pótalkatrész vásárlást.Nekik nem mindegy lenne hogy ki és miért akarja meg venni az adott dolgot.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Sírba lehet kergetni a hasonló ésszerű dolgokkal.

Sorry de ez most felbosszantott. De azért köszi!

Pedig olyan jó lett volna ha simán lehetne kapni.De azért reménykedem találok valahol.Kár lenne kidobni mert jó kis etetőszék,csak tálca nélkül már nem az igazi.

2010. jún. 5. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok, én azért megpróbálom a Brendont, majd írok neked!
2010. jún. 6. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Én is felhúztam magam rajta mert ők úgyis ráteszik a hasznukat akkor meg miért ne vehetnék alkatrészt. Na, mindegy. Azért próbáljátok meg hátha valami megértő embert fogtok ki.

2010. jún. 6. 21:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké és köszi kedves 1es.
2010. jún. 7. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!