Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első cipő milyen márkájú legyen?

Első cipő milyen márkájú legyen?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia, én "puhatalpú-párti" vagyok, nekünk pediped az első kiscipőnk, nagyon szeret benne tipegni és ez az egyetlen cipőcskénk amit nem akar leszedni magáról!

1 éves kislány anyukája

2010. jún. 5. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:
pediped, shooshoos v elefanten szerintem.
2010. jún. 5. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is puhatalpú párti vagyok. Pedipedet vettünk. Nagyon szereti. Nem tiltakozik ellene ha rá akarom adni.
2010. jún. 7. 11:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az a fontos, hogy hátul tartsa a pici bokáját. Nekünk a Dr. Punto vált be, de azt már kinőtte. Most 13 hónapos és a második kiscipője (szandija) Szamos kölyök márkájú (kiskutya az emblémája). A puha talpúban jobban érzi magát, de hosszú távon nem jó, az ortopéd orvos nem ajánlotta, pedig semmi baja a gyerekemnek, tehát nem kell gyógycipőt hordania, de így sem lenne jó a puha talpú neki a doki szerint. Lúdtalpat okoz. Állítólag...
2010. jún. 7. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Azt elfelejtettem írni, hogy először nem tetszett neki, hogy ráadtam, de 2. alkalommal már büszkén tipegett benne, mintha mindig is hordta volna. :)
2010. jún. 7. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Nővérem a Siesta kiscipőkre esküszik. Kicsit borsos az áruk, de fogják a kicsi bokáját, megfelelő a talpkiképzésük is. A hátránya, hogy kicsit borsos az ára. Én még az Elefanten kiscipőket tartom jónak. (igaz nekünk még nincs rá szükségünk,5 hónapos a Kisfiam)
2010. jún. 7. 15:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Majdnem vettem siestát,csak hát harántemelős,így ott hagytam.Az egyik ortopédus ajánlja a másik nem....
2010. jún. 7. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Szió! nekünk a Clarks first steps jött be, jó rugalmas talpa, a kislányom is szereti!!!!
2010. jún. 7. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!