Első cipő milyen márkájú legyen?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 16:09
1/9 anonim válasza:
Szia, én "puhatalpú-párti" vagyok, nekünk pediped az első kiscipőnk, nagyon szeret benne tipegni és ez az egyetlen cipőcskénk amit nem akar leszedni magáról!
1 éves kislány anyukája
2/9 anonim válasza:
pediped, shooshoos v elefanten szerintem.
3/9 anonim válasza:
Én is puhatalpú párti vagyok. Pedipedet vettünk. Nagyon szereti. Nem tiltakozik ellene ha rá akarom adni.
4/9 anonim válasza:
Szerintem az a fontos, hogy hátul tartsa a pici bokáját. Nekünk a Dr. Punto vált be, de azt már kinőtte. Most 13 hónapos és a második kiscipője (szandija) Szamos kölyök márkájú (kiskutya az emblémája). A puha talpúban jobban érzi magát, de hosszú távon nem jó, az ortopéd orvos nem ajánlotta, pedig semmi baja a gyerekemnek, tehát nem kell gyógycipőt hordania, de így sem lenne jó a puha talpú neki a doki szerint. Lúdtalpat okoz. Állítólag...
5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Azt elfelejtettem írni, hogy először nem tetszett neki, hogy ráadtam, de 2. alkalommal már büszkén tipegett benne, mintha mindig is hordta volna. :)
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Nővérem a Siesta kiscipőkre esküszik. Kicsit borsos az áruk, de fogják a kicsi bokáját, megfelelő a talpkiképzésük is. A hátránya, hogy kicsit borsos az ára. Én még az Elefanten kiscipőket tartom jónak. (igaz nekünk még nincs rá szükségünk,5 hónapos a Kisfiam)
8/9 A kérdező kommentje:
Majdnem vettem siestát,csak hát harántemelős,így ott hagytam.Az egyik ortopédus ajánlja a másik nem....
2010. jún. 7. 15:46
9/9 anonim válasza:
Szió! nekünk a Clarks first steps jött be, jó rugalmas talpa, a kislányom is szereti!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!