A babámnak nincs széklete. Mikor adjak be neki kúpot vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
A babám 4,5 hónapos, anyatejes. Az orvos ajánlásával elkezdtem a barack adását 5 napja. Épp ezért ajánlotta mert már több mint 1 hónapja székelési problémái vannak. Már mindent kipróbáltunk a kamilla teától kezdve a hőmérőzésig. Gondoltam, most ahogy elkezdem a hozzátáplálást lesz széklete, de továbbra sincs, csak kúppal. A gyümölcsök bevezetése után hány nap a "megengedett", hogy ne legyen széklete. Egyébként nagy baba 9kg és 3-4 kávéskanálnyi barackot kap naponta amit szeret.2008. okt. 26. 16:35
1/7 anonim válasza:
Próbáld ki a sütőtökpürét, hátha annak nagyobb hatása lesz. Amúgy hány naponta van széklete?
2/7 anonim válasza:
Szilvás bébiétel,sütőtök,Leavolac szirup. Alma,banán,sárgarépa,gesztenye hasfogó!
3/7 A kérdező kommentje:
Eddig amíg csak anyatejet kapott,4-5 naponta. Ha ezután sem volt kapott kúpot és utánna nagyon gyorsan meg is lett az eredmény nagy erőlködés árán. De most félek mivel már mást is eszik, hogy baj lesz ha addig várok. Pénteken kapott kúpot utoljára és akkor már "barack" is volt a pelenkában.
2008. okt. 26. 16:54
4/7 anonim válasza:
Szia!Aszalt szilviát kell megfözni kompotnak,az bejön!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap sütőtökkel kezdjük, ha nem vállik be akkor az aszalt szilva lesz a következő.
2008. okt. 26. 18:03
6/7 anonim válasza:
Szia!
Mivel elég nagy baba, szerintem adhatsz neki pár kanállal több barackot ha ennyire szereti, hátha a kicsit nagyobb adag hamarabb beindítja a kaksit.
A Kecskeméti üveges szilvadesszert is nagyon hatásos :)
Az én kislányomat a Kecskeméti alma-erdei gyümölcsös ital hajtotta meg nagyon nyáron. Épp sétáltunk, meleg volt és elfogyott az iszi. Beszaladtam egy boltba és csak ez volt a polcon. Mire hazáig értünk megitta az egész üveget (nagy ivó) és rá tíz percre meg is lett az eredménye. Szegénynek szinte estig "ment a hasa" tőle. Nem volt lejárva a szavatossága (mindig megnézem), nem azért hajtotta meg :)
7/7 anonim válasza:
A szilvás Fruttapura is nagyon jó vagy a Kecskeméti szilva bébiétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!