Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden ruha volt a babátokon,...

Minden ruha volt a babátokon, amit vettetek neki?

Figyelt kérdés
Vettem pár ruhacsomagot a vaterán, vannak benne szép kis ruhák, de némelyik olyan kopott. Itt szomorkodom, hogyha ráadom majd a kisbabámra, olyan csúnyácska lesz szegényke. (Tudom, hogy legyen ez a legnagyobb problémám... Biztos a hormonok, sírtam is rajta.)
2010. jún. 4. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem fogd fel úgy,hogy a jókért fizettél,a csúnyácskákat ajándékba kaptad.De lehet az méregdrága rugdalódzó is, sok mosás után ugyan olyan lesz.És majd nem az utcára adod rá.
2010. jún. 4. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Én is sok sok ruhát a vaterán vettem a többit meg turiban, ujra nem költök, ezek is szépek, de én is sirtam mikor jött egy olyxan csomag ami nem is olyan volt min ta képen, elég kopott. nem az ára miatt sirtam, csak sajnáétam hogy kopottba lesz, de majd itthon meg éjjel lesz benne, neki ugy is az a fontos hogy tiszta jo illatu legyen és kényelmes.
2010. jún. 4. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Ne szomorkodj! Majd otthon ráadod! Én is szoktam turiban venni, meg kaptunk is, voltak nagyon kopottak, azt vagy nem adtam rá, vagy csak otthon.
2010. jún. 4. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Amikor lebukja a ruhát át kell öltöztetnem de tudom, hogy 1 óra múlva fürdetés akkor jók ezek a kissé csúnyácskább ruhák! Hidd el annak is hasznát fogod venni!
2010. jún. 5. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!