Nektek is elmegy a nap a baba mellett a semmivel?
Gyerekek nekem olyan szerencsém van hogy 9-kor kelek. :D 6 hónapos kislány.
Ma kaját csináltam, mostam, kicsit neteztem, megfürödtem, hajat mostam, főztem, babát felöltöztettem (ezt korábban) és itt vagyok. Egy hülye 45 perces filmre nincs időm hetek óta. Most hazaér apuka, megyek bevásárolni, aztán az esti program... :(
Mintha nem csináltam volna semmit.
Jó hát én is csináltam sok mindent, de rá-rá kell nézni, meg nekem ez tétlenség. Aztán már kezd sötétedni.
Én nem tudom elaltatni este 6-kor, csak 8-9 között. Ha csend van nem kell fel egész hajnalban, olyan jókat el szoktam aludni.
Jó, főzni én sem szoktam mindig. Mamám hozza általában. Annyira aranyos, nem mer tolakodni, hanem mindig hoz egy hrillcsirkét nekem vagy főz valamit. Ha akarnám ki is takarítana, de nincs hozzá pofám, ha én meg ittjon ülök.
Most kiszabadultam a Tescoba :DD Annyira tudok örülni neki, mint kisgyerekként.
Akkor mindenki így van. Amúgy a hajmosást én is már egy hete húzom, felkötve volt 4 napja, egyszerűen nekem sincs 1-1,5 órám rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!