Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit és mennyit játszotok...

Mit és mennyit játszotok 10-13 hónapos babátokkal? Mi a kedvenc játéka?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
11 hónapos lányom elég jól eljátszik egyedül de azért naponta 1-2 órát leülök mellé, amikor olvasunk, mondókázunk, próbálom tanítgatni, de mióta elindult, csak a járás érdekli. Kedvenc játéka egy samponos flakon, távirányító, telefon, ilyenek, a játékok max 3 percig kötik le.
2010. jún. 4. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
14hónapos a lányom.Kb.annyit lehet vele játszani még egy-két könyvben megmutatom az állatokat és már megy is az utjára.Járkál,hordozza a játékokat,ezersze elkell mondanom mi micsoda.Mutatja és hümmög.Szeret a házikóval játszani,beleteszi az állatokat.Szereti a pónikat sorba rakosgatni.Lényegében egésznap vele vagyok a házi munkát este végzem,kivéve a főzést és a porszivozást.Sokat nézzük a youtube-én a gyerek dalokat,Fifi a kisvirágot nagyon szereti.Ha az idő engedi az udvaron vagyunk.Nézzük a kutyusokat sétálunk az utcán,megnézzük a fákat a füvet és a szomszédokat.Tehát nem jellemző rá a hosszas játszás,inkább a felfedezés.
2010. jún. 4. 22:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Jó akkor semmi baj a fiammal. Már azt hittem én csinálok valamit rosszul hogy ilyen virgonc és nem kötik a játékai meg a mondókáim. Ő is mindig úton van, már feláll és lépeget de a mászás még jobban érdekli. Abban már nagyon profi, alig lehet utolérni:) Eljátszik magában és kb 5 percig velem is tapsikol meg hasonlók de hosszú távon nem nagyon érdekli semmi a mászáson kívül. No majd idővel.:)
2010. jún. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!