Ez a két véglet. Pediped vagy Siesta cipő?
Figyelt kérdés
Ezt a kettőt még csak össze sem lehet hasonlítani. Az egyik puha talpú semmi haránt emelő, a másik kemény talpú haránt emelővel. Hogy lehet a kettő között választani? Nekünk van mind a kettő, de honnan tudjam hogy melyik a jó? Mitől nem deformálódik el a babám lába?2010. jún. 4. 15:19
1/5 anonim válasza:
HArántemelőt ne használj, most mesélte a védőnő, hogy továbbképzésen elmondták nekik, hogy egy ortopéd orvosi kutatócsoport kimutatta, hogy a harántemelő a ludas az esetlegesen kialakuló lúdtalpért. Korábban azt hitték, hogy jó a harántemelő, de már bebizonyosodott, hogy nem hasznos. A mi ortopéd dokink is azt mondta, mindegy, hogy mit választok, a pediped azért jó, mert olyan, mintha mezítláb járna a gyerek, a keményebb talpú meg azért, mert könnyebben egyensúlyoz benne. Lényeg, hogy rugalmas, hajlékony talp legyen, akkor is ha kemény. És tartsa a bokáját, ezt mindkettő tudja.
2/5 anonim válasza:
Miért lenne ez a két véglet? Van még pár márka. Asso, Salus, harántemelő nélkül. Azok is nagyon jók, jól tartják a bokát, és a talpuk se annyira kemény.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem a Pediped egyáltalán nem tartja a bokát. Legalább is az a fajta.
2010. jún. 4. 16:33
4/5 anonim válasza:
ez a fajta mutatja, hogy van külön párnázat a bokának:
5/5 anonim válasza:
Én is nagy gondban vagyok, most cipővásrlás előtt.
Az orvosunk azt mondta, h kézzel összehajlítható legyen a cipő, tartsa a bokáját és legyen benne harántemelő. Én hallgatok rá, de nem találom a megfelelőt.
Először a Siestára gondoltam, mert ez egy elég bevált márka, nagyon sok ismerősöm gyereke ilyenbe járt és semmi bajuk, de a talprésszel nem vagyok melelégedve, mert kemény. Az elefantenben meg nincsen harámtemelő, legalábbis amiket néztem. Úgyh most légy okos domonkos. A Pediped meg sztem bentre való, mert az nem fogja a bokát. De Te tudod, de az a baj, h én sem tudom h mi lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!