Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azon gondolkodom, hogy 6 hós...

Azon gondolkodom, hogy 6 hós fiamnak veszek nyárra egy téli overállt?

Figyelt kérdés
csak én vagyok olyan őrült, hogy elővettem a téli overállt és a fentin gondolkozok, vagy ilyen szélsőséges időjárás mellett másnak is eszébe jutott már?
2010. jún. 4. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ma én is láttam egy kislányt, akin vastag pufi kabát volt, és úgy játszott az udvarukon. Szerintem ez túlzás, főleg egy már szaladgáló gyereknél. Igaz én is visszaraktam a babakocsi aljába a vastagabb plédet, de az én fiam még 4 hónapos sincs. Egyébként ma a szobai öltözetén felül én egy kordnadrágot, és egy vékony átmeneti kabátkát adtam rá. Meg persze sapit.

A téli overáll azért kicsit túlzás. Inkább széldzsekire ruházz be, mert nálunk pl. olyan orkán erejű szelek fújnak, hogy majd elvisz engem is...

2010. jún. 4. 14:54
 12/13 anonim ***** válasza:

A vastag, téli overal túlzás.

De egy vékony kabát vagy dzseki 10 fokban és szélben szerintem is jól jön, meg harisnya a nadrág alá. Ugyanis egy 6 hónapos még nem mozog, sokkal könnyebben megfázik.

Az én egy évesemre is ilyen ruhát adok a fent említett időjárás esetén, amikor sétálni megyünk, mert a takarót utálja, viszont a babakocsival csak én sétálok, ő alszik benne többnyire. Vagy ül.

Éjszaka is body+hosszúujjú rugi a pizsama, mert 3 percenként kellene különben betakarnom és ma reggelre alig 20 fok volt a házban.

2010. jún. 4. 16:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Ma délelőtt láttsm egy gysreket (nme volt már kicsi) ababkocsiban feküdt és lábzsák! volt a kocsin.

A enyém meg egy szál rövidujjas napozóban ült kocsiban (15 hós)

2010. jún. 7. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!