Azon gondolkodom, hogy 6 hós fiamnak veszek nyárra egy téli overállt?
Ma én is láttam egy kislányt, akin vastag pufi kabát volt, és úgy játszott az udvarukon. Szerintem ez túlzás, főleg egy már szaladgáló gyereknél. Igaz én is visszaraktam a babakocsi aljába a vastagabb plédet, de az én fiam még 4 hónapos sincs. Egyébként ma a szobai öltözetén felül én egy kordnadrágot, és egy vékony átmeneti kabátkát adtam rá. Meg persze sapit.
A téli overáll azért kicsit túlzás. Inkább széldzsekire ruházz be, mert nálunk pl. olyan orkán erejű szelek fújnak, hogy majd elvisz engem is...
A vastag, téli overal túlzás.
De egy vékony kabát vagy dzseki 10 fokban és szélben szerintem is jól jön, meg harisnya a nadrág alá. Ugyanis egy 6 hónapos még nem mozog, sokkal könnyebben megfázik.
Az én egy évesemre is ilyen ruhát adok a fent említett időjárás esetén, amikor sétálni megyünk, mert a takarót utálja, viszont a babakocsival csak én sétálok, ő alszik benne többnyire. Vagy ül.
Éjszaka is body+hosszúujjú rugi a pizsama, mert 3 percenként kellene különben betakarnom és ma reggelre alig 20 fok volt a házban.
Ma délelőtt láttsm egy gysreket (nme volt már kicsi) ababkocsiban feküdt és lábzsák! volt a kocsin.
A enyém meg egy szál rövidujjas napozóban ült kocsiban (15 hós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!