Ha bejönnek a nagy melegek, és babámra kisruhát adok, body, vagy atléta kell alá, vagy elég maga a ruha?
Figyelt kérdés
10 hónapos, és nem tudom, hogy szoktak e adni alá valamit.2010. jún. 4. 11:10
11/17 anonim válasza:
hát jövőhéten ha 28-30 fokok lesznek én csak rövidujjú bodyt adok rá zoknival, vagy egy rövidgatyát még esetleg
de nyáron a nagyon nagy melegbe egy pelus és egy póló:)
13/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van, a harisnya túlzás:). Mi van akkor, ha mondjuk autóval megyünk valahová, ( nincs légkondink ), kiveszem a gyerekülésből és izzadt a háta, akkor adjak rá kardigánt, vagy maradjon rövidujjúban. Hiába engedjük le az ablakot, brutális meleg van sokszor a kocsiban. Ha vízes a háta, nem fázik meg mikor kiveszem és megfújja a szél?
2010. jún. 4. 11:29
14/17 anonim válasza:
ennyire ne féltsd, erős az immunrendszerük:)
egy kis póló, rövidnaci pelus, és ennyi:) ja és a nap ellen NAPKRÉM és egy kissapi:)
15/17 anonim válasza:
Nekünk sincs légkondi az autóban.Ilyenkor egy vékony pamut zippes felsőt adok rá, amíg a hűvös részen vagyunk.
16/17 anonim válasza:
Szerintem ez szülő függő ki mit ad rá. Én 6 hónapos korától ruhácskában járatom a lányom. Itthon hosszú újjú bodyban harisnyában és ruhában vagy szoknyában van. 24-5 fokig abban is viszem ki, de ha a fölött van, és szépen süt a nap nem fúj a szél, akkor rövidújjú body, Ruha zokni, és lehet kapni pamut leggingst ami térdig alá ér azt adom harisnya helyett, ha pedig azok a nagybmelegek vannak akkor rövidújjú szoknyával + zokni, vagy csak egy egyberuha ami rövidújjú fazonú ha pedig pántos akkor rövidújjúval.
17/17 anonim válasza:
Irigylem az optimizmusod:)) Nekem olyan érzésem van ma, hogy soha többé nem lesz jó idő.
Tavaly mikor 5 hónapos volt a lányom csak egy body volt rajta mert meg lehetett zavarodni a melegben. Ha mentünk valahová, ráadtam a bodyra egy kis napozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!