Most megyünk nyaralni először a babánkkal. Mi mindent kell beszerezni egy 15 hós kislánynak?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok egy rövidke listát, Ti mit vittetek/vinnétek, nehogy kifelejtsek vmi fontos dolgot... :)2010. jún. 3. 21:41
1/5 anonim válasza:
hová mentek ez attól is függ. Játékait alvos cuccot ruhát és gyógyszert kötszer, evős cuccait.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Belföld, Balatonlelle.. én inkább nyaralós holmikra gondolok:pl. úszópelus, ilyesmi...
2010. jún. 3. 21:48
3/5 anonim válasza:
Semmi extra.Gondold végig egy napját, és mindent pakolj be. Én amit pluszban vittem, az babavíz volt, mert az ottanit nem mertem neki adni, meg bébikaja, mert ott nem főztem. Úszópelust nem vittem neki (tavaly Balcsi, június), mert nem vittem fürdeni, még csak 8 hónapos volt, és hideg a víz.
4/5 anonim válasza:
Ugye ami kell a mindennapokhoz.Úszópelus mindenképpen, naptej, én Dm-eset vettem 50 faktoros.Ha leakarod tenni, akkor vigyél neki valami kiscipőt is, nehogy belelépjen valamibe a parton, vagy a vízbe. Beleülős úszógumi, raktapasz, sebfertőtlenítős kenőcs, vagy oldat a Bepanthen nem csíp.Esetleg hámosító kenőcs is, Neogranormon.Kalap a kis buksijára. Kb.ennyi jutott eszembe így hírtelen.Sudocren krém, az jó ha picit megkapja a nap. Jó nyaralást.
Mi majd a hegyekbe megyünk 17 hós babával.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Nektek is!
2010. jún. 4. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!