3. gyerkőcöm születése óta (3 hónapja) rengeteget fáj a fejem. Szoptatom a kisfiamat. Vitaminhiányom lehet, vagy szokjak hozzá, mert ez most már igy marad?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok,a 3. babám születése előtt soha nem fájt a fejem.A szülés utáni vérképem elég rossz volt,utána szedtem vasat,de nem sokáig,mert attól meg szorulásom lett.Most folyton fáj a fejem,sokszor szédülök,gyenge vagyok,hányingerem van.Valakinek hasonló tapasztalatai vannak?Mi hozott megoldást?Tudom,hogy változik az ember,de durva lenne ilyen fejfájással egy életen át!:(2010. jún. 3. 21:07
1/6 anonim válasza:
Nekem szerintem a hormonok miatt volt egy párszor a szülés után. Én inkább elmentem egy vérvételre, hogy megbizonyosodjak a tényállásról, neked is ezt ajánlanám.
2/6 anonim válasza:
A terhesség alatt szedett kismama vitamint javasolta a dokim, hogy szedjem, amíg szoptatok. Szerintem a fejfájás elmúlik majd, biztos " le van merülve" a szervezeted.
Szívből gratulálok Neked a 3 gyerkőchöz, minden elismerésem a Tiéd!
3/6 anonim válasza:
A vashiánytól van,nekem még mindig szedni kell vasszirupot,mert nekem még a szivem is kihagy néha......Kérd megaz orvosod,hogy más vasat írjon ,sok fajta van,nekem a Hummet-R-t kell inni,az ilyen szirup és azért jó,mert szoptatok és ez szívódik fel legjobban,így jut a babának is belőle...nekem még így is szokott fájni a fejem és fáradékony vagyok....dehát ez van
4/6 anonim válasza:
Ja és hat hetes a babám,de még sokáig kell vasat szednem..
5/6 anonim válasza:
Én olvastam erről és a fejfájás nem jó.Orvoshoz kell vele fordulni,sokszor a szoptatást is abba kell hagyni.Reméljük azért nálad nem ilyen komoly.Amugy én szülés után nagyon vas hiányos voltam,az orvosok hüledeztek,mert egy kis fáradságon kivűl nem éreztem semmit.Beszélj az orvosoddal.
6/6 anonim válasza:
Alacsony vérnyomás, folyadékhiány, vashiány okozhatja. Nem természetes állapot, nem kell hozzászokni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!