Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3. gyerkőcöm születése óta (3...

3. gyerkőcöm születése óta (3 hónapja) rengeteget fáj a fejem. Szoptatom a kisfiamat. Vitaminhiányom lehet, vagy szokjak hozzá, mert ez most már igy marad?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok,a 3. babám születése előtt soha nem fájt a fejem.A szülés utáni vérképem elég rossz volt,utána szedtem vasat,de nem sokáig,mert attól meg szorulásom lett.Most folyton fáj a fejem,sokszor szédülök,gyenge vagyok,hányingerem van.Valakinek hasonló tapasztalatai vannak?Mi hozott megoldást?Tudom,hogy változik az ember,de durva lenne ilyen fejfájással egy életen át!:(
2010. jún. 3. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem szerintem a hormonok miatt volt egy párszor a szülés után. Én inkább elmentem egy vérvételre, hogy megbizonyosodjak a tényállásról, neked is ezt ajánlanám.
2010. jún. 3. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
59%

A terhesség alatt szedett kismama vitamint javasolta a dokim, hogy szedjem, amíg szoptatok. Szerintem a fejfájás elmúlik majd, biztos " le van merülve" a szervezeted.

Szívből gratulálok Neked a 3 gyerkőchöz, minden elismerésem a Tiéd!

2010. jún. 3. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A vashiánytól van,nekem még mindig szedni kell vasszirupot,mert nekem még a szivem is kihagy néha......Kérd megaz orvosod,hogy más vasat írjon ,sok fajta van,nekem a Hummet-R-t kell inni,az ilyen szirup és azért jó,mert szoptatok és ez szívódik fel legjobban,így jut a babának is belőle...nekem még így is szokott fájni a fejem és fáradékony vagyok....dehát ez van
2010. jún. 3. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja és hat hetes a babám,de még sokáig kell vasat szednem..
2010. jún. 3. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Én olvastam erről és a fejfájás nem jó.Orvoshoz kell vele fordulni,sokszor a szoptatást is abba kell hagyni.Reméljük azért nálad nem ilyen komoly.Amugy én szülés után nagyon vas hiányos voltam,az orvosok hüledeztek,mert egy kis fáradságon kivűl nem éreztem semmit.Beszélj az orvosoddal.
2010. jún. 3. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Alacsony vérnyomás, folyadékhiány, vashiány okozhatja. Nem természetes állapot, nem kell hozzászokni. :)
2010. jún. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!